zaterdag 30 november 2013

Be Creative, Be Happy


Deze kaart is gemaakt met de gelliplate, ik vind het nog steeds geweldig om daar mee te spelen. De groene kleur is niet helemaal mijn ding maar ondanks dat kan je super leuke dingen mee doen. 
Vorige week heb ik met Kimara op de beurs gelopen (weer eens wat anders dan op een beurs staan) en terwijl ik wachte op Kimara want die was bezig met een armband maken. Zag ik deze stempel van Stampotique (ik verkoop hem dus NIET) en op slag verliefd, die moest ik hebben. Ik heb hem toen gekocht en deze kaart mee gemaakt. 
De achtergrond is gemaakt met groene acrylverf, gesso en Viva Gold verf en templates. Snij het op maat. Ik heb het meisje afdrukt met Archival zwart op de kaart en daarna nogmaals op een DCP papier. Het meisje ingekleurd met distressinkt en dove blenderpen. Het meisje uitgeknipt op de benen na. Mat het meisje met 3d kit op de afbeelding. Ik heb de bovenkant van de kaart gedoodled met een Sakura micron pen. De tekst heb ik eerst met een potlood getekend en daarna overgeschreven en accenten aangebracht met een Fineliner. Het hartje kunt u volgens de uitleg technieken Embellishment met klei maken. Het hartje heb ik gesponst met distressinkt Vintage Photo. Mat het hartje op de kaart met 3d kit. Spons de randen van de kaart met Vintage Photo.  Mat de kaart op een bruine kaart en snij dit op maat. Neem een kaart die groter is dan de kaart. Bewerk de ongev. een centimeter van de kaart met de verf die u gebruikt hebt in de kaart. Ik heb Viva Gold verf gebruikt omdat dit zo mooi glimt. Mat de kaart hierop als het droog is en snij dit nog evt. op maat.
LET OP: MEISJE IS NIET BIJ KICOSTAMPS TE KOOP!!