dinsdag 20 november 2012

De allerlaatste creatie als gastdesigner MarjaMarja heeft dit keer iets heel anders gemaakt. Ze heeft een A4 gemaakt met de Stempel van Zora (Third Coast). De achtergrond heeft ze bewerkt met glimmermist en de Bloem heeft ze zelf getekend met aquarelkrijt. Gaaf he!!

Zo zie je maar dat stempelen heel veelzijdig is.

Hij is super mooi geworden Marja, dank je wel.  Stempelen met fruit

Deze achtergrond is gestempeld met een stuk appel. Hij was niet zo mooi meer en een beetje verschrompeld maar daardoor stempelde hij wel lekkerder. 

Ik heb 1 kleur groen gebruikt van Distressinkt maar telkens 2 maal afgedrukt zonder er weer inkt op te doen. Gaaf he!!
De bloem en vlinder zijn van Home Impressions. De Bloemenstempel beinkten met Versa mark en daarna embossen. De Vlinder be-inkten met Versa mark en afdrukken op een restje wit karton. Dit embossen en daarna inkleuren met distressinkt met behulp met een dove blenderpen. 
De vlinder matten op de kaart met 3d kit.

Nieuwe Designer in ons KiCoStampsteam

Hallo Allemaal,

Sinds afgelopen week hebben we er een nieuwe designerlid. U kent haar al en ze is net zo als de rest van het team "stempelverslaafd". Ze houd van uitdagingen en van stempeltechnieken, nou dat past perfect in ons team.
Bij deze ga ik u voorstellen aan Marja de Visser. Ja u kent haar al als Gastdesigner maar ze gaat nu meer voor ons maken.

Als u meer over haar wilt lezen druk op bijgaande link. http://www.kicostamps.nl/c-1863304/marja-de-visser/

Hieronder nog een mooie creatie van Marja.

Groetjes Conny