woensdag 10 oktober 2012

Workshopdag 9 maart 2013

 AANBIEDING:
WORKSHOPDAG VOOR MAAR € 17,50.

Zaterdag 9 maart 2013 ( ik weet het is nog ver weg) heeft KiCoStamps een workshopdag. Deze dag staat in het teken van technieken. Er worden dan creaties gemaakt met 4 verschillende technieken.We werken in kleine groepen van max. 6 personen.
De dag duurt van 9.30 uur tot ongev. 15.30 uur. Deze dag kost nu € 17,50 dit is incl. de materialen die u gebruikt, koffie of thee met wat lekkers en een lunch. 

De locatie: OBS de Piramide in Ridderkerk. 
 
De winkel neem ik mee dus u kunt dan op uw gemak winkelen, zonder geduw of getrek. 

Er zijn al een aantal aanmeldingen en er zijn niet veel plaatsen. Dus geef u nu in de winkel op workshopdag  want VOL IS VOL!!

Misschien tot dan!!

De mooiste jaren ......

Dit is een kaart die ik gebruikt heb met een workshopdag. Deze kaart is gemaakt met Panpastels. Je kan de kleuren zo mooi in elkaar over laten lopen en met gebruik van Versa mark kan je nog meer spelen met kleuren. 
Neem een vierkante kaart en gebruik 2 lichte kleuren en 2 donkerdere kleuren in dezelfde kleur nuance. Werk dan per kleur naar de andere kleur. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af op de kaart en bewerk de afdruk met embossingpoeder detail zwart. Be-inkt de stempel nogmaals met Versa mark en druk hem nogmaals af alleen verder van de zwarte afdruk af. Dit zodat een deel aan de zijkant staat. Bewerk hem met panpastels. Neem een template Butterfly en gebruik de vleugels. Leg het op je kaart en bewerk het met versa mark en daarna met Panpastels. Be-inkt de tekst met Versa Mark en druk deze af op de kaart. Bewerk hem met embossingpoeder zwart. Mat het geheel op een zwarte kaart en snij hem iets groter dan de bewerkte kaart. Mat het geheel dan op een bijpassende kleur kaart en snij dit een stuk groter dan de bewerkte kaart.