vrijdag 15 oktober 2010

Herfst

De achtergronden zijn gemaakt met Distressinkt en een craftsheet. De boom is van Sparkle N Sprinkle. Deze heb ik gestempeld met Brilliance Pearl. Chocolate.

Faith .....

Be-inkt de boom met Lavender en Violet van Brilliance en druk deze af in de hoek. Doe dit ook met de blaadjes en het eikeltje. Be-inkt de tekst met violet en druk deze af tussen de bladeren. Neem een paarse fineliner en teken lijnen op de kaart. De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle.

Autumn

Neem een perzikkleurige kaart en masker een rand af. Be-inkt de swirl met Brilliance Coffee Bean en druk deze af, doe dit zo vaak totdat u een mooi geheel krijgt. Spons dit gedeelte. Zorg dat er een licht gedeelte in zit. Verwijder het masker en mat een mooi kantje. Stans met de CB een vierkant uit en embos hier een rand aan. Be-inkt de boom met Beige en Chocolate van Brilliance. Druk deze af op het ge-emboste vierkant. Spons de randen met Coffee Bean. Neem een restje papier en be-inkt de tekst met Coffee Bean. Druk dit af en snij het op maat. Spons de randen. Be-inkt het blad met Beige en Chocolate en druk dit op de kaart af. Maak er een mooi geheel van. Mat de boom en tekst met 3d kit. De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle.