maandag 10 november 2014

Old Shoes!!

Deze kaart is gemaakt met de Vintage sheet Plate 66. De schoenen heb ik zelf getekend. Zo gaaf, wist helemaal niet dat ik dat kon. Maar wel gaaf!!
Ik heb de acrylbloktechniek gebruikt. Doe de acrylbloktechniek met Vintage Photo en Rusty Hinge. Snij de kaart op maat. Be-inkt de tekst met distressinkt Vintage photo en veeg deze een beetje met een droge doek af. Druk het nu af. Juist je krijg geen super mooie afdruk maar wel erg passend bij deze kaart. Be-inkt de schoenen en druk deze af. Ik heb deze met Archival Black afgedrukt en kleur de schoenen nog iets in met Dove Blenderpen en inkt waarmee u de achtergrond hebt gemaakt. Be-inkt de vlekkenstempel met div. kleuren bruin en druk het af. Neem wat Distessinkt op met water en spat het op de kaart. Distress de randen met een distresser of gebruik net als ik een schaar. Be-inkt de tekst en druk deze af op een restje papier. Scheur hem uit en spons de randen. Mat het geheel op een donkerbruine kaart. De tekst matten op de kaart met 3d kit.

Creatie met de nieuwe stempels.


Zo de eerste kaart met de nieuwe stempels en vele zullen er nog volgen. Hier een simpel voorbeeld van Plate 64. De achtergrond is gestempeld met een acrylbloktechniek Ik heb hier distressinkt Vintage photo en Rusty Hing gebruikt. Be-inkt de stempel met Archival Coffee en druk deze af. Het kan ook met zwart dan wordt hij iets duidelijker maar ik zelf vind het niet mooi. Be-inkt de losse bloem en druk deze af. 
Distress de randen met een distresser of zoals ik het doe met een schaar. Mat het geheel op een kaart.