vrijdag 13 maart 2020

Uitdaging: Strepen


Er zijn vele manieren om strepen te zetten dus  laat je fantasie lekker op gang komen. Ik zal je een paar hints geven die Jaylinn mij gaf hi hi.
Oma je kan verf of inkt gebruiken, maar ook een tandenborstel of een tempie (template) en dan sponsen. Ze weet het wel te brengen hoor! Ik heb gewerkt in een Art Journal met kraftpapier. Het is niet super dik dus .....

Jaylinn mocht 2 kleuren uitkiezen, kunnen jullie raden welke hihi.

Allereerst een aantal teksten kiezen, kijk even of dat leuk staat. Dan de teksten met een stempellineaal afdrukken met Versa mark, de teksten embossen met Detail witte embossingpoeder. Verhit het goed. Stempel de teksten nogmaals maar nu op maskertape en Archival inkt. Scheur rondom de teksten en mat dit op je Art Journal over de ge-emboste teksten.

Neem een aantal kleuren Acrylverf van Amsterdam of Americana op je craftsheet en neem een niet te brede kwast en ga dan nu aan de slag. Maak mooie strepen met telkens een andere kleur, herhaal het desnoods. Droog dit goed en verwijder het maskertape.

Maak met een Posca pen wit strepen, niet mooi recht maar lekker uit de hand. Hier hebben Jaylinn en ik het samen gedaan hi hi. 

Benodigdheden:
Art Journal, maar dit kan natuurlijk ook op een kaart.
Diverse kleuren Acrylverf
Posca pen wit
KiCoStamps teksten.
Kwast. 
Dit is hem geworden, is hij niet vrolijk??