donderdag 16 mei 2013

Natuur

Deze kaart is met de basistechniek alcoholinkt gemaakt. Maar nu op Glans papier (glossy paper).
Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 1.  Snij de kaart op maat. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af. Embos het met detail black van KiCoStamps. Herhaal dit nogmaals alleen nu een deel van de stempel. Be-inkt de eenden met Versa Mark en druk dit af. Embos dit met detail black (KiCoStamps). Mat het op zwart karton en snij het op maat. Mat er mooi garen (ik heb breigaren gebruikt) overheen en mat het geheel op een donker rode kaart.Alle stempels zijn van KiCoStamps.

Gave Filmpjes van Rosita!

Hallo Allemaal,

Heeft u de gave filmpjes van Rosita al gezien?? Nee echt niet, ze heeft een aantal filmpjes gemaakt met de Pronty Mask stencils en de mogelijkheden hiermee en ze zijn gaaf! Ga snel (klik op pronty mask) Pronty Mask stencil filmpjes

Vanaf vandaag verkoopt KiCoStamps Pronty Mask Stencils Super he!! Ga snel kijken!

Groetjes Conny

Flowers


Deze kaart is met de basis techniek alcoholinkt gemaakt alleen niet op glossy paper maar op mica. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 1. Ik heb een stuk stevig mica genomen daar ik dit gewoon fijner vindt werken. 
Daarna be-inkt je de stempel met Archival zwart en druk dit af op de niet bewerkte kant van de mica. 
Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. Draai het naar de bewerkte kant en ga met Blending solutie en een penseel delen uit de bloemen weg halen. 
Mat het op een licht roze kaart. Ik heb één zijde gaatjes gemaakt en een lint doorheen geregen en aan de andere zijde met greattape hoekjes geplakt. De greattape is zo dun dat je het niet ziet. 


Kissing Alcoholinkt.

Deze kaart is gemaakt met de techniek Kissing Alcoholink of Kussen op alcoholinkt. Zo gaaf. Bovenste ziet u het goed wat de bedoeling is, daaronder heb ik hem afgemaakt. Ik wilde nog tekst doen maar Kimara vond het zo het mooist.
Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 2.