woensdag 9 maart 2011

Uchjes en Kuchjes .....

Maak de kaarten volgens de Bandanatechniek (zie uitleg technieken). Ik heb hier Sky Blue, Purple, Orchid en iets Victorian Violet gebruikt. De stempels zijn van KiCoStamps. Mat 2 organzalinten om de kaart en zet deze aan de achterzijde goed vast. Mat de kaart op een bijpassende skyblue kaart. Be-inkt de tekst met Vict. Violet en druk dit af op een restje wit karton. Snij of knip dit in een mooie vorm. Spons de randen met 1 van bovenstaande kleuren. Mat de tekst op de kaart met 3d kit.

Van harte gefeliciteerd

Maak de kaart volgens de uitleg Bandanatechniek (zie uitleg technieken). Ik heb hier de ondergrond gesponst met Brilliance groentinten. De Sundial is van Serendipity. Stans een ovaal uit de kaart met Bandanatechniek met de CB en Nestabilitie. Stans een iets groter ovaal scalop uit wit karton. Mat dit op elkaar. Neem een mosgroene kaart en spons deze met de kleuren die u bij de bandanatechniek gebruikt hebt. Be-inkt de Sundial en stempel deze af op de bewerkte groene kaart. Maak deze af volgens de Bandanatechniek. Be-inkt de tekst met Stazon zwart en druk deze af op een restje karton. Knip of snij een mooie vorm en spons de randen. Mat de ovaal en tekst op de bewerkte kaart met 3d kit.

Proficiat
Doe de kaart maken met de Bandanatechniek (zie uitleg technieken) Ik heb bruintinten van Distressinkt gebruikt bv. Honey, Rusty Hinge, Vintage Photo en Walnut Stain. Dit zijn mooi opvolgende kleuren. De stempels zijn van Home Impressions en de tekst is van KiCoStamps.  Mat de kaart op gebroken wit karton en snij dit iets groter dan de bewerkte kaart. Mat over de kaart wat lint of touw en maak dat aan de achterzijde goed vast. Mat het geheel op donkerbruin karton. Neem een strookje gebroken wit karton en mat dit op de kaart. Bewerk een strook rest papier met 1 van de bruintinten. Be-inkt de tekst met Stazon bruin of zwart en snij dit op maat. Mat het op een restje gebroken wit karton en snij het iets groter dan de tekst. Accentueer met de witte gelpen de tekst.

Als de tijd vliegt, ....

Doe de kaart maken met de Bandanatechniek.  (zie uitleg technieken). De ondergrond is niet gesponst maar met Distressinkt direct to Papertechniek gedaan. 
De stempels zijn van Home Impressions, de tekst is van KiCoStamps. Mat de kaart op zwart karton en snij dit iets groter. Neem een bijpassende kleur kaart. Be-inkt de bladeren met Versa Mark en druk dit op de kaart af. Mat op de Bandanakaart een kantje en mat dit op de bewerkte kaar. Snij met de Cricut 2 zwarte pijlen uit en mat dit op de kaart met 3d kit en 2 bijpassende brads.Doe de tekst be-inkten met Stazon zwart en druk dit af op een bewerkt restje papier. Mat dit op zwart karton en snij dit op maat. Mat het geheel op de kaart met 3d kit.

Uitleg: Bandanatechniek