woensdag 13 september 2017

Ik zing ....

Neem een 10 x 10 PaintOn of fluweelkarton. Doe wat Distress Oxide op je craftsheet en spuit er water bij. Neem met je karton wat inkt op en droog dat met de heattool, blijf dit doen totdat je een mooi geheel hebt. Doe dit ook met een restje karton voor de tekst. Be-inkt de stempel met Archival Jet Black en maak gelijk een masker (zie youtube KiCoStamps, uitleg maskeren). Volg evt. de workshop. Mat het masker en be-inkt de stempel nogmaals en druk deze af. Verwijder het masker. Knip er een stuk uit en masker het nogmaals. Be-inkt het kleine rechthoekje met Archival en druk deze over het masker af. Yes nu heeft u 1 blad gevuld, verwijder het masker en herhaal het met de tweede bloem. 
Kleur de bloemen in met Distress oxide en Derwent inktense potloden. 
Neem het bewerkte restje karton. Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk dit hierop af. Knip of snij het in vorm en mat het op zwart karton, snij dit ook in vorm. 
Mat een mooi lint over het bewerkte kaartje. Mat de kaart op zwart en een bijpassende kleur karton en snij het op maat. Mat nu de tekst met tacky glue op de kaart. 

Ik heb hier plate 130 en plate 121 gebruikt.