zondag 8 februari 2015

Tissue hartjes.

Volg de workshop Uitleg technieken KiCoStamps Youtube filmpjes, Tissuetechniek. Doe gelijk 2 lagen van 1 tissues tegelijk.  Be-inkt het hartje met Archival en druk dit af op de achtergrond kaart. Druk de hartjes ook gelijk af op de tweede kaart en een op een restje paars karton. Mat een mooi lint over de achtergrond kaart en mat dit op een bijpassende kleur karton. Snij dit op maat, doe dit nogmaals met een hele andere kleur. Snij dit op maat. Snij of knip een aantal hartjes uit en mat dit op de kaart met 3D kit. Maak een mooie strik en mat dit met 3d kit op de kaart.

Tissues zijn veelzijdig!!

Pak een kaart en spray met dylusions over een template. Verwijder de template en volg de workshop uitleg technieken KiCoStamps Youtube filmpjes, Tissuetechniek. U ziet nu dat de gesprayde afbeelding door de tissue heen schijnt. Neem een Micron pen en doodle over de kaart. Neem nog een restje tissuepapier, mat dit op manier van de workshop op een restje wit karton.  Be-inkt de stempel met Archival en druk dit af op de bewerkte tissue. Knip of snij de harten uit. Mat de bewerkte kaart op 2 laten karton en snij dit op maat. Mat de harten op de kaart met 3d kit.

Tissuetechniek

Weet u nog dat ik eindigt in het filmpje KiCo's embossingtechniek (1) met bevuilde tissues. Hiervan heb ik nu een leuk filmpje gemaakt hoe je deze tissues op een super leuke manier kan verwerken. 

Klik op de link en ga heerlijk aan de slag. ooohh ik hoor u denken, jeetje weer een map met restjes hi hi. 

Veel plezier met deze techniek. 

Groetjes Conny

Glimmende bloemen!


Deze kaart is gemaakt met KiCo's embossingtechniek (2), zie uitleg Youtube KiCoStamps en volg de workshop. Snij de kaart op maat. Mat het geheel op een bijpassend groen karton en snij het op maat. Mat een mooi lint op de kaart en mat het geheel op een rood/oranjekaart en snij het op maat. Pimp de kaart op met parels.

Straal als de Zon

Deze kleuren combi vind ik verfrissend. Neem een template en dabber de bloemen met paint Pearl. Spray met Dylusions op de kaart, spray deze desnoods nog nat zodat de kleuren kunnen lopen als je het beweegt. Droog dit goed. Neem een nat babydoekje en ga over de paint gedeelte heen, poets hem schoon. Droog dit goed, neem een nieuwe template en dabber nogmaals wat bloemen. Droog dit goed en be-inkt de stempel en druk dit af op de kaart. Mat het op zwart karton en snij dit op maat. 
Be-inkt de tekst met Stazon jet Black en druk dit af op een restje bewerkt karton. Snij dit op maat en mat het op zwart karton, snij dit op maat. Mat de kaart op een rode kaart en mat de tekst op de kaart met 3d kit.