maandag 28 mei 2018

Ik ben geen chagerijn ....

Ik ben al een tijdje bezig met promptkaartjes, deze zijn bij mij een aparte maat (het zal niet zo zijn hihi). 8 x 18 cm. Dit is heel uitdagend, netzo dat ze allemaal uit resten gesneden zijn, gekregen zijn of de achtergronden waren mislukt waar het eigenlijk voor diende. De meeste lagen dus al lange tijd in een box.

Deze met de gelliplate achtergrond niet, maar was wel een raar stuk, kon hem wel in kaartmodel snijden maar dat vond ik weer zonde dus ...... Dit is het resultaat, gaaf of niet??

Be-inkt de stempel (kapot blad plate 71) met Archival Jet black en druk het af, herhaal dit voor de andere kant. Kleur de randen zwart/grijs met een aquarelpotlood. Zodat je ene mooie overloop krijgt. Ik heb de schroeven ingekleurd met een Perma Ball pen. Teken desnoods nog wat scheurtjes op je kaartje. Zo gaaf!! Neem een restje gelliplate achtergrond. Be-inkt de tekst (plate 138) en druk deze af op het restje bewerkt papier. Snij het stukjes en mat het op zwart karton, mat het op de kaart met 3d kit.