maandag 4 april 2011

Geluk is de kracht .......

Snij een cirkel uit masker tape. Haal de cirkel eruit en leg dat weg, plak hetgeen wat erom heen zat op de kaart. Volg de Uitleg: Sponsen (zie uitleg technieken) met de kleuren Shabby Shutters en Peeled Paint van Distress. Be-inkt de bladeren met Pine Needles en druk deze af op de kaart. Be-inkt de bloem met Peeled Paint en druk deze af op een restje papier, strooi hier embossingpoeder (wintergreen semi-transp.) en verhit dit. Knip dit uit en spons de bloem. Mat dit op de kaart. Doe ditzelfde met de bladeren. 
Be-inkt de tekst met Pine Needles en druk dit af op een restje papier. Snij of knip dit in een leuke vorm, spons de randen. Mat het op de kaart met 3d kit.

Ik stuur je ...........


Masker een deel van de kaart af zodat u een strook overhoudt wat u kunt sponsen. Volg de Uitleg "sponsen" (zie uitleg technieken). Spons de rand met Wild Honey, Rusty Hinge en Vintage Phote van Distress. Be-inkt de Elf (Home Impressions) met Stazon zwart of Timber Brown. Bewerk een gedeelte met bleekwater en kleur gedeeltes in. Dit maakt het levendiger. 
Be-inkt de tekststempel (KiCoStamps) met Stazon, snij het op maat en spons de randen. Mat het op de kaart met 3d kit.

Uitleg: Sponsen

Uitleg: Sponsen is een leuke techniek die wel wat oefening vergt. Je kan de kleuren mooi door laten vloeien. Deze techniek is ook leuk voor beginnende stempelaars.