donderdag 2 mei 2013

Schitterend schilderij!Marja (onze designster en ontwerpster van een aantal mooie stempelsheets) liet een tijdje geleden aan ons een aantal schitterende tekeningen zien. Kimara vond 1 tekening helemaal geweldig en zei tegen Marja, zo daar zou ik wel een schilderij van willen hebben voor op mijn kamertje. 

Tijdens het event overhandigde Marja een pakketje voor Kimara en wat zat er in, dit schitterende schilderij. Kimara is er zo verschrikkelijk blij mee. Hij is dan ook schitterend. 

Marja namens Kimara en mij dank je wel. Dit is zo mooi en ze is er zo blij mee.

Wat vinden jullie??

Zo mooi!!

Deze atc's zijn gemaakt met "Alcoholinkt en de craftsheet". Ze zijn zo verschrikkelijk mooi van kleur ook omdat er pearl door heen zit. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps, werken met alcoholinkt deel 3.
De Stempels zijn be-inkt met Archival zwart en afgedrukt. Alle stempels zijn van KiCoStamps. 


Bedank atc'sOp beurzen maak ik altijd veel atc tijdens het demonstreren. Ik geef ze weg of maak er thuis wat van om ze tijdens swaps mee te sturen als bedank atc's. Deze atc's zijn gemaakt met alcoholinkt. Heel simpel zo klaar en toch erg leuk om te maken.Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps.

Bedank ATC's

Met mijn stempelgroep zijn we bezig met de uitdaging "alcoholinkt". Bij elke swap zorg ik dat ik extra bedank atc hebt. Hier een dotje ervan.Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps.