zaterdag 16 maart 2013

Wandtapijttechniek, nieuw nee hoor!!

Op de workshopdag hebben we ook de Wandtapijttechniek gedaan. Zo leuk om te doen en zeker niet moeilijk. Hier een leuk voorbeeld ervan. Het is al een lang bestaande techniek maar zoals de meeste technieken verdwijnt dat dan weer op de achtergrond, jammer want het is zo leuk om te doen. 

Maak de achtergrond met de wandtapijttechniek. Ik heb Olive Crused en Vintage Photo van Distressinkt gebruikt. 
Mat het geheel op een gebroken wit karton en snij het op maat. Mat er een leuk lint over en mat het op een olijfkleurige kaart. Snij dit op maat en mat het geheel op een vierkante bruine kaart. Neem de tulp en be-inkt deze met meerdere kleuren, druk het af op een restje wit karton. Knip of snij het uit en embos het met Clear embossingpoeder. 
Mat dit op een de kaart met 3d kit.  
Stempels zijn van KiCoStamps.  

Bloemen van "Geluk".....

Selda was een beetje aan het experimenteren en liep op een gegeven moment vast. Ik ben toen verder gegaan. Hoe vind u hem geworden, is hij niet gaaf?? 

Deze kaart is het echt heel kleurrijk. Je kan de afdrukken van de templates zo goed zien. Helemaal super!!

Spuit een basis met dylusions. Leg een Template (sjabloon) erop en spuit met andere kleuren. Haal de template er voorzichtig af en je ziet dat er nu leuke vormen ontstaan. Be-inkt de stempel met Stazon zwart en druk deze af. Bewerk de afdruk met een witte gelpen van Sakura. Be-inkt de tekst met Brilliance white en embos het met embossingpoeder white. Let op dat de ondergrond goed droog is. 
Mat het geheel op een witte kaart een snij dit op maat. De stempels zijn van KiCoStamps.