maandag 13 februari 2012

Uitleg: Werken met Goosebumps

In dit filmpje leg ik de mogelijkheden uit met Goosebumps, wat het is en hoe te gebruiken. 
Hieronder vindt u de uitleg van de kaarten uit het filmpje en nog veel meer!!!!! 
Ook is het aan u om met Goosebumps te gaan spelen, zoals met een kwast het op uw creatie aan te brengen of ....... u zult zien dat u zelf ook ideeën heeft.  


Veel plezier ermee!
Groetjes, 
Conny

Voorzichtig!!

Deze kaart is gemaakt met Goosebumps texture spray. Zie uitleg technieken Youtube filmpjes. Volg de workshop. Ga met een regenboogdoos Twilight van Brilliance over de gedroogde afdrukken. Nu ziet u dat u een mooie resisttechniek krijgt. Neem uw Geometricstempel en be-inkt deze met Victorian Violet (Brilliance) en druk deze over de bewerkte gedeelte heen. Verwijder het masker. Mat een fluwelen lint over de afscheiding. Be-inkt de Peek a Cat (Third Coast) met één van de kleuren van de regenboogdoos en druk deze af op een restje papier. Embos het met een semi-transparante embossingpoeder. Knip de kat uit en mat het met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Victorian Violet en druk hem af met behulp van een stempellineaal. 

I love Vintage

Deze tag is bewerkt met Goosebumps Shimmer. Zie uitleg technieken Youtube fimpjes. Volg de workshop. Spons de tag met Distressinkt Vintage Photo en Rusty Hinge. Knip een vintage plaatje uit en knip deze uit. Mat dit op de kaart met 3d kit. Mat er een kant en satijnen lintje overheen. Neem een restje papier en be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk dit af. Snij het op maat en pons een randje aan het restje papier. Spons het labeltje met bovenstaande kleuren en mat het op de tag. Pimp de kaart op met roosjes en diverse lint.

Uchjes en Kuchjes .....

Deze kaart is gemaakt met Goosebumps Shimmer. Wat het is en hoe u er mee werkt, kunt u zien in de uitleg technieken Youtube filmpjes. Volg de workshop en maak de achtergrond. De stempels zijn van KiCoStamps en de inkt is een regenboogdoos Aurora van Brilliance. Mat over het geheel een leuk lint. Mat het geheel op een donker rode kaart. Maak met de CB 2 stansjes. De ene iets kleiner dan de ander. Be-inkt de tekst met Rocket Red (Brilliance) en druk dit af op de witte stans. Be-inkt het bloemetje met de 3 kleuren uit de regenboogdoos en druk deze naar eigen inzicht af op de stans, rondom de tekst. Mat de stans op de rode stans. Mat het geheel op de kaart. Pimp de kaart op met een mooie strik.