zondag 29 januari 2012

Spring

Deze achtergronden zijn gemaakt met de Magic Stamps. Zie uitleg technieken youtube filmpjes. Volg dit filmpje. De afdruk is gemaakt met elastiekjes en de regenboogdoos van Brilliance. Be-inkt de slak, eenden en regendruppels en tekst (Sparkle N Sprinkle) met Med.Blue van Brilliance en druk deze af op de ATC's. Pimp de ATC op met lint. Mat de ATC's op een donkerblauwe ATC's.

Pantydog


Zoals vele weten ben ik niet een super cutiefan, al doe ik er wel van alles mee als het moet. Maar deze vind ik zelf geweldig, netzo als het lachend paard, helemaal toppie!!
De achtergrond licht sponsen met Broken China van Distressinkt en daarna de elastiekjes techniek toepassen. 
De hond (Third Coast) be-inkten met Stazon Timbre Brown of Stazon zwart en daarna inkleuren met de Dove Blender pen en div. bruin tinten en Broken China. Knip de hond uit en be-inkt het geheel van Versa Mark. Embos het met KiCoStamps Sparkle White en verhit dit. Het laat een super gave glans achter. Helaas is dit niet op de foto te zien. Mat het op de ATC met 3d kit. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk deze op de ATC af. Mat het geheel op een bijpassende ATC.

Lachend paard

Dit paard is zo gaaf. Het paard met Stazon zwart of Timber Brown be-inkt en afgedrukt op een atc. Het paard maskeren. De achtergrond bewerken met Goosebumps Shimmer. De achtergrond sponsen met distressinkt Wild Honey, Rusty Hinge en Vintage Photo. Verwijder het masker. Het paard inkleuren met de Dove Blenderpen en bovenstaande kleuren distressinkt. Mat het geheel op een donkerbruine ATC.