zaterdag 9 augustus 2014

Niet Perfect ......

Deze achtergrond heb ik gemaakt met Twinkling H20 (verf), wat is dat heerlijk om daar mee te werken en het glimt zo mooi. De stempel (Stampin Place) be-inkt met Versa Mark en afdrukt, deze geembost met Tuscany Moss (KiCoStamps) De zijkanten even donker gemaakt met Archival inkt. Mooi lint gemat met een mooie strik. Deze gemat met 3d kit. Op een restje bewerkt papier de tekst stempelen, dit kan met Archival inkt maar kan ook zoals hierboven embossen. Op maat snijden en matten op een donker groen karton. De kaart op 2 kleuren groen matten en op maat snijden. De tekst matten met 3d kit. Jammer dat u de glans niet zo ziet als ik, hij is zo mooi!!

Bladeren


Hier een kaart met mijn eigen stempels, raar hoor!! Maar wel gaaf!! Zelf vind ik hem heel gaaf en in het echt heeft hij veel meer kleur. Ik heb de bladeren be-inkt met Versa mark en afgedrukt. Daarna heb ik de afdruk geembost met embossingpoeder Cornflowers van KiCoStamps. (zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps). Deze heeft vier mooie heldere kleuren. Dit heb ik herhaald totdat ik een mooi geheel had. Ik heb de bladeren ingekleurd met Derwent potloden.
Ik wilde er nog tekst op doen, maar daar ga ik even over nadenken, want zo vind ik hem juist erg mooi, wat vinden jullie??

Herfst

De herfst is nog niet begonnen maar de kaarten zijn wel al in de maak. Deze kaart vind ik zo mooi met die achtergrond en onze nieuwe stempels. De achtergrond is gemaakt met KiCo's Gomtechniek, zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Volg de workshop. Be-inkt de stempel met Versa Mark en druk deze af op de kaart, herhaal dit. Embos het met Detail Black (zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps). Doe dit ook met de spin en het webje op een restje papier, knip ze uit. Mat de bewerkte kaart op een zwarte kaart en snij dit op maat. Mat er lint overhen. Mat het op een roodbruine kaart en snij dit op maat. Mat er een mooie strik op en de spin en webje met 3d kit.

Paper Nest Dolls


Sinds kort heeft KiCoStamps een nieuw "Cutie" merk erbij Paper Nest Dolls. Zelf vind ik ze erg leuk!! Deze afbeelding is één van vele. Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn nichtje Joyce. De afbeelding heb ik afgedrukt met Archival en ingekleurd met Derwent potloden. Hij is lekker zoetsappig geworden. Ik heb hem opgepimpt met bloemetjes, Glossy Accents en pareltjes.