donderdag 7 oktober 2010

Vrienden zijn als .......

Neem een correspondentiekaartje. Be-inkt de swirlboom (Stamping Sensations) met Brilliance pearl. Chocolate en druk hem af. Be-inkt een klein bloemetje (Stampsin Sensations) met Cosmic Copper en Beige en druk deze telkens 2 of 3 maal af zonder te be-inkten. Neem maskertape en spons hierlangs zodat je leuke lijnen kan sponzen. Be-inkt het bloemetje nogmaals met Brilliance Pear. Chocolate 2 maal af en knip deze uit. Mat deze op de kaart met 3d kit. Neem een restje papier en bestempel deze met het bloemetje zoals hierboven beschreven. Be-inkt de tekst met Brilliance Pearl. Chocolate en druk deze op het bewerkte papier af. Knip deze in een leuke vorm. Mat de tekst op donkerbruin papier en knip deze iets groter uit. Mat het met 3d kit op de kaart. Mat de kaart op bijpassende kleur en snij dit op maat. Mat het geheel op donkerbruin papier.

Hier de kaart uit de Workshop!!!

Volg de workshop "Werken met Magic Stamps of Penscore". (zie uitleg technieken) Ik heb hier Brilliance Paars gebruikt. De stempels zijn van Stamping Sensations. De tekst is van KiCoStamps.

Een kerstmis vol warmte en ...........

Neem een wit correspondentiekaartje. Be-inkt de stempel (Stamping Sensations) met versa mark en embos het met Cosmic Caramel en Cosmic Bronze Roze. Verhit het embossingpoeder. Nu heeft je kaart een hele mooie glans. Dit zie je helaas niet op de scan. Mat het op donkerbruin papier en snij het iets groter dan het witte kaartje. Mat er een aantal linten/kant omheen. Neem een donkerrode kaart en embos de sneeuwster (Serendipity), embos dit ook met Cosmic Caramel. Ook deze kaart krijgt een mooie glans. Neem een restje papier. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met versa mark en embos het met Cosmic Caramel. Snij de tekst op maat en mat het op donkerbruin papier. Snij dit iets groter dan de tekst. Mat alles op de rode kaart.