donderdag 27 november 2014

FEEST!! Zaterdag 29 november.

Hallo Allemaal,

Op 29 november hebben wij een feest voor het 5 jarig bestaan van KiCoStamps. 

Er waren toch nog een aantal vragen over, deze zal ik hier ook beantwoorden:


1. Moet ik mij opgeven om te kunnen komen?? Nee hoor u kunt gewoon aan komen waaien en als er plaats is kunt u gratis aanschuiven aan de makes en takes. Entree is ook gratis. 

2. Moet ik de sheets van tevoren bestellen?? Nee dat moet niet, maar het is wel handig anders heeft u kans dat het er niet meer is en moet u wachten totdat het weer op voorraad is en kan u het niet gelijk meenemen.

3. Mag ik een bloemetje meenemen?? Ik vind het heel lief, maar daar ik niet goed tegen bloemen kan heb ik liever dat u het geld voor de bloemen aan Villa Joep geeft. Op ons feest zal een "Villa Joep doos" staan waar u dat in kan stoppen.

4. Tot hoelaat is het feest?? Het feest is van 10.00 tot 15.30 uur. De designers stoppen om 15.15 uur met het geven van makes en takes en demonstraties. Dit omdat wij om 15.30 uur nog een gezellig feestje erna hebben.

5. Heeft u ook een lunch voor tussen de middag? Nee die hebben we niet. U kunt zelf brood meenemen. Wel hebben wij tegen een kleine vergoeding (ten bate van Villa Joep) Cup a soup staan. Ook is er op de hoek een bakker, deze is tot 14.00 uur open.

6. Moeten wij nog iets meenemen?? Ja, veel gezelligheid, vrolijkheid en heel veel zin in stempelen (en geld voor als u iets leuks ziet).

7. Kunnen wij pinnen? Nee helaas dat hebben wij niet. Wel kunt op het dorp (7 minuten lopen) pinnen. 

8. Als ik de tomtom gebruikt moet ik dan het adres aanhouden die in de advertentie staat? Nee, u kunt dan Burg. Crezeestraat 131, 2981 AC Ridderkerk instellen op de tomtom, dan komt u bij het schoolplein uit, u kunt uw auto op het schoolplein parkeren. De ingang is links in de hoek. 

 Groetjes en misschien tot dan!!