woensdag 25 juli 2012

Nooit de moed opgeven ......

Dit is een kaart die Selda en ik een super gave, mooie kaart vinden. De vormen komen hierin mooi uit en vaak weten mensen niet wat ze ermee aan moeten. Dames het is niet moeilijk gewoon proberen. Maar hieronder de beschrijving. 
Neem een abrikooskleurige kaart en vouw hem doormidden. Scheur een masker en mat deze op de kaart. Neem de stempel en be-inkt deze met 2 kleuren Brilliance Beige en Chocolate pearl. Druk deze af op het deel waar de scheurlijn van de masker zit. Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. Er mogen best halve afdrukken bij zitten. Spons de randen met beige en Chocolate. Verwijder het masker. Be-inkt de stempel nogmaals met de 2 bovenstaande kleuren en druk deze af op een restkarton (abrikooskleurig). Knip of snij hem uit. Be-inkt de tekst met Stazon Timber Brown en druk deze af met behulp van een stempellineaal. 
Mat het uitgeknipte vormpje met 3d kit op de kaart. De stempels zijn van KiCoStamps.

Veel steun en sterkte gewenst

Deze kaart was erg leuk om te maken. Het is een leuk en fijn stempeltje om mee te werken. Ik heb een masker gescheurd en deze op de kaart geplakt. Be-inkt het stempeltjes met 2 kleuren Brilliance, bv. Sky Blue en Med.Blue of groen Lime en Ivy. Druk deze af op de kaart aan de scheurkant van het masker. Herhaal dit totdat de onderzijde van de kaart een mooi geheel wordt. Neem een licht blauw rest karton en stempel hier nog 4 of 5 bloemetjes op. Bij Blauw heb ik Brilliance Med.Blue gebruikt, als je groen neem kan je Ivy of thyme gebruiken. Spons de rand met Sky Blue en verwijder het masker. Knip of snij de bloemetjes die u op rest papier hebt gedaan. Doe in de 4 of 5 bloemetjes een bijpassende kleur brad. Neem een stempellineaal en tekst. Be-inkt de tekst met Stazon Paars en druk deze met behulp van de stempellineaal af op de kaart. Mat de bloemetjes op de kaart met 3d kit. Stempels zijn van KiCoStamps.

Jij verdient ..........

Deze kaart was erg leuk om te maken. Het is een leuk en fijn stempeltje om mee te werken. Ik heb een masker gescheurd en deze op de kaart geplakt. Be-inkt het stempeltjes met 2 kleuren Brilliance, bv Sky Blue en Purple of groen Lime en Ivy. Druk deze af op de kaart aan de schreurkant van het masker. Herhaal dit totdat de onderzijde van de kaart een mooi geheel wordt. Neem een wit rest karton en stempel hier nog 4 of 5 bloemetjes op. Bij Paars heb ik Brilliance Victorian Violet gebruikt, als je groen neem kan je Ivy of thyme gebruiken. Spons de rand met Victorian Violet en verwijder het masker. Knip of snij de bloemetjes die u op rest papier hebt gedaan. Doe in de 4 of 5 bloemetjes een bijpassende kleur brad en de onderste bloemetjes heb ik pareltjes geplakt met 3d kit. Neem een stempellineaal en tekst. Be-inkt de tekst met Stazon Paars en druk deze met behulp van de stempellineaal af op de kaart. Mat de bloemetjes op de kaart met 3d kit.De stempels zijn van KiCoStamps.