woensdag 18 juni 2014

Zoetsappig


Deze wilde ik eigenlijk niet laten zien, want de stempel is niet van KiCoStamps, maar hij is zo Cute. hi hi. Ik vind hem zo leuk en meer ook om te laten zien dat je kan spelen met het afdrukken van de stippen. De bloemen zijn ook met de chalk inkt bewerkt en de takjes ook. Lief hé??

OepsiePoepsie ............

Een simpele kaart en toch zo leuk. Ik heb hier de techniek "Stempelen met ander materiaal". Volg de techniek, zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. U masker de onderste rand. Doe de techniek. Verwijder het masker. Be-inkt de stempel en druk deze af. Herhaal dit totdat u een mooi geheel krijgt. Be-inkt de tekst met Archival Fern Green en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Mat de kaart op een mooie kleur groen en snij dit op maat. Mat het nogmaals op een andere kleur groen en snij dit ook op maat. Is hij niet leuk???

Een fijne verjaardag

Dit vind ik zo'n mooie kaart. Met een lichte lila kleur. Volg de uitleg: stempelen met andere materialen (1) en maak de achtergrond. Ik heb deze kaart gemaakt met Prima Marketing chalk inkt gebruikt. Snij de kaart op maat. Be-inkt de tulp met 1 tint donkerder dan waarmee u de achtergrond gemaakt hebt. Druk deze af. Be-inkt de tekst met Brilliance Purple en druk deze met behulp van de stempellineaal af. Mat de kaart op een lila kaart. Snij deze evt. op maat.