zaterdag 21 april 2012

Kleine dingen maken ...........

Daar ik even iets makkelijks wilde maken ben ik weer mijn Cuttlebug gaan pakken. Neem een witte kaart en embos de zijkant. Maak aan de linkerkant een mooie rilrand. Bewerk de vlinders met chalk of panpastels. Mat aan de zijkant linten, ik heb 3 kleuren genomen en leg er een knoopje in. Mat daar diverse bloemetjes op met 3d kit. Stans met nestabilities en CB een ovaal en scallop ovaal. Be-inkt de tekst met Stazon paars en druk deze af op de witte ovaal. Be-inkt het vlindertje (KiCoStamps) met de 3 kleuren inktpad van Brilliance en druk deze af op tekstovaal. Mat dit op de paarse scallopovaal en mat het geheel op de kaart.

Zentangle super groot!


Deze kaart heb ik gemaakt nadat ik de vorige klaar had. Het is zo verslavend. Doch deze is groot een A5 en daar ben je lang mee bezig. Net voor de beurs heb ik afgemaakt. Sommige hebben hem ook op de beurs kunnen bewonderen. 
Deze zentangle is gaaf. De tovenares heb ik als basisstempel gebruikt. Daar omheen ben ik gaan zentanglen. Als laatste heb ik diverse kleuren aangebracht met Derwent potloden. 

"Anne" is geboren

Mijn collega is vorige week bevallen van een dochtertje "Anne" genaamd. Ik wilde graag de Panpastels verder onder de knie krijgen. De veiligheidsspelden met versa mark afdrukt en ingekleurd met Panpastels. 
O wat is dat toch leuk om te doen. De afdruk van de giraffe gemaakt met Versa Mark en daarna gelijk geembost met Berry Bliss. Deze ingekleurd met een donker paarse kleur van Panpastel. Op de kaart een bijpassend lint gemat en daarop de uitgeknipte giraf met 3d kit. De naam Anne heb ik met Stazon Paars gedaan. Het geheel op een mooie bijpassende kleur gemat. De stempels zijn van Stamping Sensations.