zondag 29 mei 2016

Imagine the Beauty of .....


Deze kaart is gemaakt met de stempels van Marja Plate 106. Die zijn zo gaaf om te combineren en de tekst is van plate 100/101 en de cirkelachtergrond van plate 104.
De achtergrond is gemaakt met de gelliplate en wat afgerolde verf op KiCoStamps karton. Kan het nooit laten om mijn verf van de Brayer af te rollen en dan krijg je toch hele gave achtergronden. Be-inkt de Cirkelachtergrond met Distress inkt blauw, ik heb hem eerst licht afgedrukt op een andere kaart en toch pas op deze kaart. Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. Stempel de boom met Archival Jet Black. Ik heb de stam iets verlengd, maar je kan hem ook op de grond stempelen. Be-inkt de bloemetjes met Archival Jet Black en verleng de steeltjes met een watervaste pen, bv. Pilot twin pen. Kleur de stam, bloemetjes, blaadjes en cirkel hier en daar in met bijpassende kleuren. Doodle hier en daar en accentueer met een witte gel pen van Sakura. 
Neem een restje gelliplate achtergrond. Be-inkt de tekst en druk deze hierop af. Snij het op maat en mat het op zwart karton, snij dit op maat en mat het met 3d kit op de kaart. Mat het geheel op zwart karton. Snij dit op maat.