maandag 23 maart 2015

Iedere dag .....

Deze kaart is zo mooi van kleur en ja ik heb dezelfde kleuren gebruikt als hieronder. Aged mahony en Victorian Velvet. Alleen hier heb ik druppels water op laten vallen. Maar ik had net mijn flesje goed schoongemaakt met schoonmaakazijn en of dit dan nu het resultaat is omdat daar nog wat in heeft gezeten weet ik niet maar gaaf is het wel. 
Volg de workshop Werken met onze Craftsheet deel 2. Zie Youtube KiCoStamps. Maak een mooie achtergrond, snij dit evt. op maat. Be-inkt de bloemen Plate 69 met Versa Mark en druk deze diverse malen af op de kaart. Embos het met Detail White embossingpoeder van KiCoStamps. Breng accenten aan met de Dove Blender pen. Neem een flesje met water en druppel er met een penseel wat water over de kaart. Dan krijg je dus die leuke vlekken. 
Mat er 2 linten overheen en mat het op 2 bijpassende kleuren kaarten en snij dit op maat. Be-inkt je tekststempel en druk dit af op een restje karton wat bij je kaart past. Snij dit o maat en mat het op nog een restje wit karton, snij dit ook op maat en mat de tekst met 3d kit op de kaart. Plak er nog enkele parels op. In het echt passen de kleuren beter bij elkaar maar ik krijg het niet beter gefotografeerd.