zondag 11 januari 2015

Mooie Combi

Deze kleuren combi vind ik echt mooi. Spray met Dylusions op de kaart, spray deze desnoods nog nat zodat de kleuren kunnen lopen als je het beweegt. Daar ik er natuurlijk weer naast zat te sprayen heb ik wat er op mijn craftsheet lag nog opgepakt met mijn kaart. Droog dit goed. Neem een template en dabber wat bloemen met paint Pearl. Droog dit goed en be-inkt de stempels en druk dit af op de kaart. Mat het op zwart karton en snij dit op maat. Mat het daarna op een mooie blauwe karton en snij dit ook op maat. Ik heb het niet gedaan maar desnoods kunt u hem oppimpen met parels.

Mooie kleuren!

Deze kaart vond ik in eerste instantie helemaal niet leuk. Zo eigenwijs dat ik ben (zal het zelf maar schrijven hi hi) ging ik toch door en kijk dan, gaaf toch! Ik wil hier mee zeggen dat ook al gaat het niet super dat je toch wat leuks kan maken. 

Smeer met Gesso transparant een template met bloemen een deel op de kaart. Droog dit goed en spray er met dylusions overheen. Het gaf dus niet het resultaat wat ik wilde. Neem nog een template met grote bloemen en dabber met Paint pearl over de bloemen. Laat dit goed drogen. Neem een sakura fineliner en maak leuke doodles om en in de bloemen. Be-inkt de stempels met Archival jet black en druk deze af. Mat de kaart op zwart karton en snij dit op maat. Daarna op een bijpassende kleur van de kaart. Snij dit ook op maat.

Happy B-day

Kent u de elastiekjestechniek al (zie uitleg technieken kicostamps elastiekjestechniek). Het is simpel en erg leuk om te doen. Deze heb ik gestempeld met Brilliance moonlight White en daarna bespoten met dylusions. De hartjes zijn ge-embost met Japanese Lequire. Daarna heb ik ze uitgeknipt. De witte hartjes op de kaart is ge-embost met detail white embossingpoeder. Snij de elastiekjes kaart op maat, mat het op knalgeel karton en snij dit ook op maat. Mat het op de kaart en mat de uitgeknipte hartjes op de kaart met 3d kit. Be-inkt de tekst met Archival jet black en druk die af met behulp van de stempellineaal. Zie uitleg technieken.