maandag 4 januari 2016

Doe eens Gek ........

Deze kaart is gemaakt met KiCo's embossingtechniek (1). Zie uitleg technieken KiCoStamps Youtubefilmpjes. Volg de workshop. Hij is makkelijk en erg leuk. Snij het op maat en mat het op zwart karton. Snij dit op maat. Be-inkt de tekst met Archival en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Zie uitleg technieken KiCoStamps Youtube filmpjes. 
Mat het kaartje op de witte kaart en mat het geheel op een bijpassen blauwe kaart. Snij deze evt. op maat. Vind u hem niet gaaf!!

Beautiful with alcoholink

Deze kaart is mooi. Zo geschilderd met alcoholinkt. Het is zo gaaf om te doen. De stempels heb ik be-inkt met Archival inkt. Het heeft weinig nodig, want het spreekt op zich al.

Knuffels, .......

Ja, iedereen heeft een knuffel nodig zo af en toe.
Deze kaart is zo mooi, ik hou niet van groen maar toch deze techniek vind ik geweldig. Alcoholinkt is dan ook mijn favoriet.Volg de workshop Vriesspraytechniek of KiCotechniek op Yupo, Youtube KiCoStamps. Maak en mooie achtergrond, snij deze op maat. Be-inkt de vogel op tak met Archival Jet Black en druk deze af. Teken er met een Sharpie pen takken bij. Maar u kunt ook stukjes afdrukken met de stempel. Be-inkt de boom met Archival Jet Black en druk deze af. Mat het geheel op zwart karton en snij dit op maat. Mat het geheel daarna op een groene of bijpassende kleur karton en snij dit op maat. Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk dit af op een restje bewerkt Yupo. Snij het op maat en mat het op zwart karton en snij het op maat. Mat het geheel met 3d kit op de kaart.