zaterdag 15 december 2012

Time is Flying!!

Nou het heeft even geduurd maar ik heb het nieuwe fototoestel door hoe alles werkt. Onze oude werd zo slecht dat wij van Selda een nieuwe hebben gekregen voor ons Sinterklaas en kerst. Super he!! Maar ja, dan komt weer het probleem, hoe werkt het. Je bent de oude zo gewend dat je eigenlijk geen nieuwe wilt, want dat kost weer veel tijd en moeite. Maar ik ben er nu uit, daarom waren er ook weinig creaties de laatste tijd.

Nogmaals een Kerstkaart maar ook niet de standaard kerstkaart. 
Deze is gemaakt zoals de kaarten hieronder. 
De stempels zijn van KiCoStamps.Kerstkaarten


Zoals vele hou ik niet van standaard kerstkaarten. Daarom heb ik een serie van deze kaarten gemaakt. 
Ze zijn gemaakt met panpastels en embossingpoeders. Gaaf of niet?? Laat maar weten. 

De klokken zijn met Versa Mark be-inkt en afgedrukt. Bewerkt met panpastels. Aan de zijkant van de kaarten met templates de kaarten bewerkt en daarna met panpastels. Nogmaals de klokken be-inkt en afgedrukt en deze geembost. 
De tekst heb ik met Stazon Zwart gedaan. Bij één direct op de kaart de andere op een restje papier en in een leuke vorm geknipt, de randen daarna bewerkt met panpastels. 
Alle stempels zijn van KiCoStamps.


Zo Vrolijk

Deze ATC is gemaakt met de Magic Stamps of Penscore. Zie uitleg technieken KiCoStamps. Volg de workshop Magic Stamps. Ik heb de Magic Stamps Ingedrukt met een embossingmal en be-inkt met Regenboogdoosje van Brilliance. De vlinders be-inkten met Versa Mark en embossen met een bijpassende kleur embossingpoeder. Mat aan de zijkan een leuk bijpassend organza lintje. Daar ik een aantal afdrukken had heb ik uit eentje 2 bloemetjes geknipt en deze op de ATC gemat met 3d kit. Het geheel op een zwarte ATC matten.

Eenvoudig

Deze kaart is heel eenvoudig om te maken.
Spons een enkele kaart met diverse kleuren distressinkt. Laat het mooi in elkaar over lopen. Neem een boldstempel en be-inkt deze met zwarte Stazon en druk deze af op de op de kaart. Ik heb het onderste deel alleen gedaan. Herhaal dit totdat u een leuk geheel heeft. Bewerk een aantal afdrukken met een witte Sakura gelpen. Mat er een leuk lint omheen. Mat het op een bijpassende kleur kaart en plak er wat glimmertjes (zoals Kimara het noemt) op. Stans een aantal blaadjes op takjes met de CB en bewerk deze met distressinkt. Maak een leuk strikje van de lint en mat de blaadjes en strikjes op de kaart met 3d kit. Stempel is van KiCoStamps.

Bedankt!

Deze kaart is zo gaaf. Warm van kleur en zo leuk om te maken.Spons de kleuren op een vierkante enkele kaart. Spons het zo dat de kleuren mooi in elkaar over kopen. (sommige plekjes mogen best licht zijn).
Neem een dichte stempel (boldstempel genaamd) en be-inkt deze met Stazon zwart druk deze af op de kaart, herhaal dit totdat u een leuk geheel heeft. Maak uw stempel NIET schoon maar druk het nog een aantal malen af op uw kaart. De afdrukken worden lichter maar geven een speciaal effect. 
Als er geen inkt meer af komt kunt u hem opbergen of nog even schoon maken. 
Ik heb met een dunne zwart fineliner een tekst geschreven maar stempelen kan natuurlijk ook. 
Neem een witte Sakura gelpen en teken op de donkere zwarte afdrukken een lijntje net als de afdruk. Doe dit speels. 
Ik heb dit ook met de tekst gedaan maar dat hoeft natuurlijk niet. Laat uw fantasie de vrije loop gaan. 
Het is heel leuk om te doen. 
Snij de kaart op maat, mat het op zwart en wit karton. Stempels zijn van KiCoStamps