dinsdag 27 augustus 2019

Proficiat


Deze kaarten zijn simpel, maar zo mooi van kleur. Het is gedaan met Distress Oxide, dit omdat het heel mat is. De kleuren zijn daarom wel vlakker maar bij dit soorten kaarten vind het juist heel mooi!

Neem een kaartformaat Paint-On. Ik neem even de bovenste kaart als voorbeeld. Neem maskertape en tape een 3 hoek af. Het binnenste gedeelte is nu open en dat gaan we bewerken. Ik ben begonnen met het onderste gedeelte en plak een stuk maskertape af. Zodat je een vak krijgt. Deze heb ik gesponst met Evergreen Bough. Hou het in het midden licht. Daarna een achtergrond stempel be-inkten met de zelfde kleur en afdrukken. Verwijder nu het maskertape. Laat het even drogen en masker nu het onderste gedeelte af en het het gedeelte wat je nu wilt sponsen. Dit heb ik met Vintage Photo gesponst. Bij sommige heb ik alleen gestempeld. Bouw het op tot en met boven aan. Verwijder nu alle maskers.

Be-inkt de bloem met Archival Jet Black of Memento zwart en druk deze bovenaan af. Doe dit nogmaals op een restkarton en knip de bloem uit zonder uitsteeksels. Kleur hem in met de inkt die je gebruikt hebt.

Eventueel de bloem met glitterlijm bewerken. Be-inkt de tekst met Archival of Memento zwart en druk deze met behulp van een stempellineaal af. Mat de kaart op zwart en bijpassende kleur karton. Mat de bloem daarna met dotjes op je kaart.
Bij de onderste kaart heb ik sommige vlakken geaccentueerd met een zwarte fineliner.

Benodigdheden:
Craftsheet
Paint-On wit. 
Distress Oxide inktpads, Evergreen Bough, Rusty Hinge, Antique linnen en Vintage Photo
Maskertape
Archival of Memento zwart
Stempellineaal
Schaar, penseel, water.  
Sakura Fineliner
Achtergronden: Plate 130
Bloemen: Plate 154B
Tekst: Daar hebben we nu 34 sheets van dus keus genoeg :-))))

Hier de link naar onze winkel.