dinsdag 17 juni 2014

Zentangle

Hallo Allemaal,

Achter ons stond een Zentangle stand op de AS event. Marja had tijdens de workshops achtergronden gemaakt met Art Quest Cement en Twinkling H20. Hiervan heeft ze een aantal aan Arja gegeven. Zij heeft ze helemaal met zentangle bewerkt.

Stippentechniek: stempelen met ander materiaal!!

Heeft u het al eens geprobeerd, om te stempelen met een potloodgum?? Voor mij was het lang geleden en toen deden we het met zelfgemaakte verf. Nu heb ik het gedaan met inkt. Heeft u al naar het filmpje gekeken. Heel kort, heel leuk en super leuk voor u maar ook voor uw kinderen of kleinkinderen. Ik zou zeggen zeker proberen. 

 

Natuurlijk zijn er heel veel mogelijkheden om dit uit te voeren. Ik heb hierboven eerst een vorm uit gestanst met een nestabilitie en mijn CB, maar geen papier maar maskertape. Zie uitleg Youtube KiCoStamps Maskeren. Mat het buitenste gedeelte op uw kaart. Be-inkt uw gum en volg het filmpje stempelen met ander materiaal. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Als uw rondje vol is en naar uw zin, verwijder u het masker. (niet weggooien kan u zeker een aantal malen gebruiken). Be-inkt uw stempel en druk deze af, dit mag best over het bewerkte rondje en eronder. Dat maakt het speels. Be-inkt de vlinder en druk deze speels af. Be-inkt uw tekst en druk deze af op een restje papier. mat dit op donker papier en mat het met 3d kit op de kaart. Bewerk evt. de randen met dezelfde kleur als het rondje.

Stempelen met andere materialen.

Hallo Allemaal,

Kon het niet laten om nog een filmpje te maken.  Deze is zo leuk en simpel. Kom op, kijk en doe mee. Nieuwsgierig, klik dan op de link

Uitleg Stempelen met andere Materialen (1)

Deze techniek heb ik afgeleid van de Aboriginals Art. Maar onder andere namen wordt het ook weergegeven. 

Groetjes Conny