zaterdag 28 september 2013

Super Gaaf

Tijdens een workshopdag hebben we met de Gelliplate gespeeld. Zo gaaf. Nu honderden achtergronden gemaakt te hebben is het nu tijd om nog meer leuke creaties te laten zien. Hier is het begin. Deze kaart is als basis bruin met licht blauw een mooie combi vindt ik. Daarop heb ik gewerkt met Viva Maya Gold verf en template. Daarnaast heb ik de bladerswirls met Brilliance Chocolate gestempeld. Ik heb lekker gedoodled met een zwarte micron pen en een klein beetje accenten aangelegd met een witte gelpen. De kaart heb ik afgemat op een ijsblauwe en bruine kaart. (Dit omdat ik zo dom was om koffie over mijn kaart te gooien, het was nl. een dubbele kaart) Maar hij is gaaf geworden dus ........ geen probleem. Hij ruikt nu ook lekker hi hi. 

Er waren vragen over de materialen die op mijn blog staan. De meeste materialen die ik gebruik zijn bij www.kicostamps.nl te koop. 

Get Well!Deze kaart heb ik gemaakt voor iemand die ineens in het ziekenhuis kwam te liggen met hartproblemen. De achtergrond is gemaakt met de Gelliplate. De Bomen zijn met versa mark gestempeld en daarna met witte detail embossingpoeder geembost. Daarna heb ik de bomen met Brilliance Chocolate bewerkt. De cirkelstempel is zelf gegutst en afgedrukt met Brilliance afgedrukt. Daarna een draad spannen over de kaart en oppimpen met een bloem en parel. Accenten heb ik getekend met een witte Gelpen van Sakura en zwarte Micronpen van Pigma.Mat de kaart op 2 bijpassende kleuren karton.