zaterdag 6 september 2014

Warme Groeten

Deze kaart vind ik zelf heel mooi. De kleuren passen in het echt heel mooi bij elkaar en ze zijn warm. Op de foto verkleurd het heel erg. 
De achtergrond van de label heb ik met de techniek "Stempelen met embossingfolders" gedaan, volg de workshop, zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. 
Ik heb hier de inkt gebruikt van Prima Marketing, dat is een chalk inkt, dus mat, zo gaaf!!
Snij de achtergrond uit met een CB en Nestabilitie. De randen sponsen met de kleur die u in de achtergrond heb gebruikt. Be-inkt de tekst met Archival Coffee en druk deze af met behulp van een stempellineaal.  Be-inkt de bloemenstempel met Archival Coffee en druk deze af, herhaal dit totdat u een aantal bloemen hebt, ook de kleine variant. Kleur de bloemen in met de inkt de u in de achtergrond heb gebruikt en een Dove blenderpen Droog dit met de heattool en bewerk dit met Diamond Glaze of Glossy Accent. Maar dan aan de donkere kant. Dit gedeelte wordt dan meer naar voren gehaald. Laat ze goed drogen en knip of snij de bloemen uit. Neem een bijpassende kaart en pons de hoeken eraf. Neem de grote bloem en be-inkt deze met Versa Mark. Druk deze af aan één zijde van de kaart. Spons de randen met de bruine kleur die u in de achtergrond hebt gebruikt. Mat het label op de kaart en mat een mooi lint over de kaart. Mat de bloemen op de kaart met 3d kit.

Trek iets POSITIEFS aan..........

Vaak als ik een nieuwe workshop plaatst laat ik meerdere creaties zien. Dit keer was het maar één kaart. Nu plaats ik er nog een paar om u een idee te geven wat u er mee kunt. 
Hoe vindt u deze?? Niet mijn kleuren maar dat maakt het nog uitdagender. Hij is in het echt heeel mooi van kleur. 
Volg de workshop : Stempelen met embossingfolders, zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. 
Snij de achtergrond op maat. Be-inkt de stempel met Versa mark en embos dit met Tuscany embossingpoeder Moss. Kleur met een Dove Blenderpensommige bladeren in met de kleuren die u op de achtergrond hebt gebruikt. Be-inkt de tekst met Archival Coffee en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Mat 2 stukjes lint achter de kaart, u plakt het zo dat er stukjes naast steken. Mat de kaart op een donkerbruine kaart. Snij dit op maat. Mat uw kaart daarna op een bijpassende kleur scrappapier. Pimp uw kaart tenslotte op met parels.


For You

Deze kaart is gemaakt met de stippentechniek. Zie uitleg technieken Youtube KiCostamps "Stempelen met andere materialen". Volg de workshop. Snij de kaart op maat. Be-inkt het meisje en vlinders met Brilliance black Lightning. Daar zit een gouden glans in. Druk het dan op de kaart af. Be-inkt de tekst en druk deze met behulp van de stempellineaal af. (ik zie nu dat hij schuin op de foto staat, maar hij staat echt recht op de kaart hi hi). Mat de kaart op 2 lagen bijpassende kleuren karton.