maandag 24 oktober 2011

Happy birdie to you

Mijn excuses dat de kaart scheef gescand is. Deze kaart is ook gemaakt met de 3 kleuren box van Brilliance. De stempels zijn van de nieuwe sheets van KiCoStamps. Neem een kaart en masker deze voor een deel. Be-inkt een vogeltje en druk deze af. Gebruik alle drie de maten en kleuren dat maakt het speels. Haal het maskertape van de kaart. Neem een restje wit karton en doe de direct to paper techniek. Snij hier een rand vanaf. Mat deze op de scheidingslijn van de vogels. Mat hierover een leuk bijpassend lintje. Be-inkt de tekst met één van de kleuren uit de box en druk deze af met behulp van de stempellineaal. Neem een restje papier. Be-inkt de grootste vogel en druk deze af. Verdeel de inkt met de Dover Blender pen en knip het vogeltje uit. Mat hem met 3d kit op de kaart. Pimp evt. uw kaart op met een strikje. 

Een dikke Felicitatie ......

Deze kaart is een snelle kaart en toch mooi. Ik heb hier een nieuwe stempel gebruikt. Een geometric of schaduwstempel (KiCoStamps). Deze heb ik be-inkt met de 3 kleurenbox van Brilliance en afgedrukt. De swirl (Stamping Sensations) heb ik be-inkt met één kleur uit deze box en afgedrukt. Snij of stans het op maat. Neem een vierkant iets groter dan het bestempelde vierkant. Neem één kleur uit de box en doe de direct to paper techniek. Doe de andere zijde ook zo alleen met de andere kant van de box. Snij of stans hem evt. op maat. Mat de vierkantjes op elkaar. 
Neem een kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met één kleur uit de box en druk hem af met behulp van de stempellineaal. Mat de vierkantjes erboven en klaar is de kaart.