vrijdag 24 juli 2015

Gaaf hé!!

Al deze kaarten zijn gemaakt met de workshop "Spelen met andere materialen". Je kan hier heel erg mee spelen en het geeft iets aparts. 

Veel plezier ermee!!
Ik zing mijn eigenwijsje.

Deze tekst is zo leuk! lekker dubbel. Be-inkt de dwerk met versa mark en druk deze af op een restje papier embos deze met KiCoStamps detail black embossingpoeder. Knip of snij de dwerg uit. Maak een mooie achtergrond met alcoholinkt )zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Be-inkt de bloem met Archival Jet black en druk deze af. Snij het op maat en mat het op zwart karton en snij dit op maat. Neem een witte vierkante kaart en be-inkt de bloem met Archival French Ultra Marine en druk deze speels af, herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft. mat de alcohol achtergrond op de kaart. mat de gehele kaart op een bijpassende kleur blauw en paarse achtergrond en snij dit op maat. Neem de tekst en be-inkt deze met Archival Blue Violet of Jet Black en druk deze af met behulp van de stempellineaal. Mat de dwerg met 3d kit en pimp de kaart op met paarse parels. Is hij niet gaaf??

Straal als de zon

Maak een strook met alcoholinkt en yupo. Snij dit op maat en mat het op zwart karton, snij dit op maat. Be-inkt de bloemen (Stampinplace) met Deep purple van Archival op een witte kaart. Be-inkt de tekst met Archival Jet Black en druk deze af met behulp van een stempellineaal. Mat de tekststrook op de kaart en mat het geheel op een bijpassende blauwe kaart. Snij dit evt. op maat. Ik heb de kroontjes van de bloemen nog iets aangezet met distressinkt en Dove blender pen maar dat hoeft natuurlijk niet.