zaterdag 28 april 2012

Laat, later, toch nog een kaartje.

Deze kaart is zo apart van kleur dat Kimara en Selda eerst moesten wennen. Ik vind het geweldig. Hier is een Resisttechniek gebruikt.
Neem een glad wit karton A5 formaat. Be-inkt de swirl met Versa mark en druk deze af. Embos de swirls met Sparkle white embossingpoeder en verhit dit met de heattool. Maak een mal voor een vlinder en knip twee vlinders uit de bewerkte ondergrond. Neem een Big & Juicy Sooting Sunset en spons met 2 kleuren over de bewerkte ondergrond. Snij uit het overgebleven deel een vierkant. Spons de randen paars. Mat het geheel op een roze/lila kleur kaart, snij dit iets groter dan de basiskaart. Snij dit op maat. Spons de vlinders met diverse kleuren uit de Big & Juicy. Bewerk de vlinders met de vingers zodat het een beetje bol gaat staan. Mat dit op de kaart met 3d kit. Pimp de vlinders op met leuke steentjes. Be-inkt de tekst met Stazon Paars en druk dit met behulp van de stempellineaal af. Als u het moeilijk vind ivm de vlinders kunt u eerst de tekst stempelen en daarna de vlinders matten. 
De stempels en embossingpoeder is van KiCoStamps.

Butterfly Kisses

Een Resisttechniek is altijd leuk om te doen. Er kunnen zulke mooie resultaten uit komen. Neem een glad wit karton A5 formaat. Be-inkt de swirl met Versa mark en druk deze af. Embos de swirls met Sparkle white embossingpoeder en verhit dit met de heattool. Neem een Big & Juicy Foliage en rol met de Brayer over de bewerkte ondergrond. Doe dit een aantal malen achter elkaar totdat het mooi dekt en er een warme kleur ontstaat. Maak een mal voor een vlinder en knip twee vlinders uit de bewerkte ondergrond. Snij uit het overgebleven deel 2 delen een vierkant deel en een rechthoek. Mat deze 2 delen op donker rood karton en snij dit iets groter. Mat het geheel op een gebroken witte kaart. Mat het geheel op een mooie rood bruine kaart. Snij dit op maat. Bewerk de vlinders met de vingers zodat het een beetje bol gaat staan. Mat dit op de kaart met 3d kit. Pimp de vlinders op met leuke steentjes. Be-inkt de tekst met Stazon Timber Brown en druk dit met behulp van de stempellineaal af. Als u het moeilijk vind ivm de vlinders kunt u eerst de tekst stempelen en daarna de vlinders matten. 
De stempels en embossingpoeder is van KiCoStamps.