zondag 13 oktober 2013

Herfst echt wel!!

Als je naar buiten kijkt is het echt wel herfst. Wat een regen en wat een wind, je wilt nog niet eens met de hond buiten lopen. Nou in ieder geval niet ons hondje, zodra zij 1 natte pootje krijgt kijk ze ons aan van "ik ga echt niet naar buiten" en als je wel wilt ga je lekker maar alleen. Hihi hi
Hier een mooi, warme kaart over de herfst. Met een achtergrond met alcoholinkt en watertechniek. Zie uitleg technieken filmpjes andere stempelaars. 
Ik heb gestempeld met de kleuren van Archival. Ze zijn erg mooi van kleur. Wel moet je met Yupo wat langer wachten maar als het droog is ligt er nog steeds een mooie glans op net alsof het niet droog is. Heel gaaf!! De stempels zijn van Home Impressions.

Alcoholinkt met watertechniek

Deze achtergronden zijn gemaakt met alcoholinkt en water. Je krijgt het echt de mooiste achtergronden en je hebt er niet echt de hand in hoe het exact wordt. Helemaal mijn ding hi hi. Simpel ja absoluut Kimara maakte er gelijk een hele dot dus ik kan weer aan de slag. Hier het filmpje van Andy Skinner.
Voor alle kleuren alcoholinkt en Yupo of DCP papier druk op de link.