vrijdag 10 februari 2012

Vervlogen tijden

Deze kaart is gemaakt met de techniek "Tape-lifting". Zie uitleg technieken Youtube filmpjes. Volg de workshop. Ik heb de tape bewerkt met Brilliance inkt, Rocket red en Chocolate. Print een leuk plaatje uit van internet. Knip of snij het plaatje uit en scheur de bovenkant af. Mat het op roestbruin karton. Snij dit op maat en scheur de bovenkant. Be-inkt de Steampunk stempel (KiCoStamps) met Stazon Timber Brown en druk af op de Tape-lifting achtergrond. Doordat dit nog even nat is, kunt u nu iets wegvegen of vervagen met een tissue. Doe dit snel!!
Be-inkt de hoed en druk dit ook af. Mat het vintageplaatje op de ondergrond. Mat het geheel op Roestbruin en donkerbruin karton, snij dit op maat. 

Bleekneusje!!

Deze kaart is zo verschrikkelijk lief. Deze kaart is gemaakt met de techniek "tape-lifting". Zie uitleg technieken Youtube filmpjes. Volg de uitleg. Deze kaart is met tattered Rose en Victorian Velvet bewerkt. Be-inkt het swirlbladstempel met Stazon Zwart en druk deze af op de de tape-lifting achtergrond. Print een vintageplaatje met een hondje uit en kleur het hondje in met Victorian Velvet en de Dove Blenderpen. Knip het plaatje uit en mat er een oud kantje op. Mat het geheel op oud roze karton, knip dit op maat. Mat een kantje over de achtergrond. Mat het geheel op oud roze en donkerbruin karton. Snij of knip dit op maat. Bewerk de roosjes met glimmermist en mat het geheel op de kaart met een kanten strik.

Uitleg: Tapelifting

Tape-lifting is een leuke techniek ook voor beginnende stempelaars.

Veel plezier met Tape-lifting.
Groetjes,
Conny

Swap ElastiekjestechniekDeze 3 ATC's zijn gemaakt voor een uitdaging in mijn groep met de Elastiekjestechniek. Deze techniek is zeer makkelijk en met leuk resultaat. 
De bloemetjes zijn van Third Coast. De teksten van KiCoStamps.  
De kleuren die ik gebruikt heb zijn:
1ste. ATC Sky Blue en Ice Blue en Med. Blue van Brilliance
2de   ATC Lime, Thyme en Ivy van Brilliance
3de   ATC De regenboogdoos Twilight en Victorian Violet van Brilliance.