maandag 28 april 2014

Nog ééntje!

Ja ja het is erg want het gaat zo snel en het is zo leuk. Hier voor vandaag echt de laatste. Deze kaart is gemaakt met de Splatter/Splashtechiek gemaakt. Zie uitleg technieken Youtube voor andere stempelaars of in de lijst bij Splattertechniek. 
Ik heb relatief lichte kleuren groen gebruikt. Ik heb daarbij een lint gebruikt die echt niet bij mij past, maar door de kleuren terug te laten komen, is het een mooi geheel geworden. Ik een rand om de kaart geprikt. (Dit heb ik met een mal gedaan. Daarna heb ik hem gemat en op maat gesneden. Daarna op een donkergroene kaart gemat en op maat gesneden. Een mooie lint gemat en op roodbruin karton gemat en op maat gesneden. Toen vond ik hem toch niet af en heb toen de plant be-inkt met Sepia van Archival en afdrukt. Ik vind het een mooie warme kaart geworden, in het echt zijn de kleuren warmer.

The Splatter / Splashtechnique

Hallo Allemaal,

Door mijn enthousiasme over de Splattertechniek heb ik enorm veel vragen gekregen. 
Daarom zet ik hier de techniek neer, zodat u er gelijk kunt beginnen. Veel plezier ermee!!!!

Hopend dat ik hierdoor aan veel vragen heb voldaan.
Groetjes Conny

Als het geluk ........


Zo voorlopig denk ik de laatste, alhoewel ik heb al diverse achtergronden gemaakt dus ....... ben er bang voor dat er nog meer komen. Vinden jullie vast niet erg. 
Deze kaart is gemaakt met de Splatter / Splashtechniek. Zie uitleg technieken Youtube van andere stempelaars. Neem de tak (Sparkle N Sprinkle) en beinkt deze met Archival zwart of Cobalt. Druk deze af op de kaart, kleur de bladeren in met de Dove blenderpen. Mat een mooi organzalint om de kaart en mat het geheel op een lichtblauwe kaart, snij hem op maat. Mat het op een donkergroene kaart en snij dit op maat. Neem een restje Splashpapier. Snij dit op maat. Be-inkt de tekst en druk deze af op het restje splashpapier. Mat dit op een restje lichtblauw karton, snij dit op maat en mat het op de kaart met 3d kit.

Tulpjes

Wat een heerlijke frisse kleuren he!! Hier de splatter/splashtechniek gedaan op DCP papier. Zie uitleg technieken youtube filmpjes andere stempelaars. Be-inkt de tulp met Archival Cobalt en druk deze af op de kaart, masker de tulp (zie uitleg technieken KiCoStamps Youtube) Be-inkt de stempel nogmaals en druk het af, maak hierna nog een afdruk voor een mooi geheel. Snij de kaart op maat en mat het 3 maal op een andere kleur karton, snij dit telkens tussendoor op maat. Maak 3 kleine strikjes en mat dit met 3d kit op de tulpen.

Zulke mooie kleuren!


Deze kleuren vind ik echt super. Deze kaart is gemaakt met de Splatter / Splashtechniek. Zie uitleg technieken Youtube filmpjes van Andere stempelaars. Volg de workshop. Be-inkt de stempel en druk deze af. Masker het en doe een tweede afdruk. (zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps). Verwijder het masker. Kleur de bladeren in met dezelfde kleuren en een dove blenderpen.

Splattertechnique met Dye-inkt.

Nee ik had nog geen Splash / Splattertechnique gedaan met Dye-inkt. Hij is erg leuk om te doen. Volg De Splattertechnique, zie uitleg technieken andere Youtube filmpjes. Gebruik de kleuren die je gelijk aanspreken. Ik heb hier met Archival Cobalt gestempeld. Snij het op maat, mat het 2 maal op een bijpassende kleur karton en snij het telkens op maat. Pimp de kaart met steentjes, pareltjes ed. 
Vind u hem ook zo gaaf???