zaterdag 12 maart 2011

Uitleg: Stempelen met acrylblok

Deze techniek is met foto's beschreven in de Art Specially 12.

Uitleg: Variatie Joseph Coattechniek

Dit is de Variatie Joseph Coattechniek te doen. Het is een leuke techniek. Klik hieronder op de link en u komt op het youtube filmpje!


Uitleg: Originele Joseph Coattechniek

Deze techniek is erg leuk om te doen. Dit is een variatie op de Orginele Joseph Coattechniek. Klik op de link hieronder en u komt rechtstreeks op het youtube filmpje. 


Hello Spring

Maak deze atc volgens Stempelen met acrylblok. (Zie uitleg technieken). De stempels zijn van Sparkle N Sprinkle. Ik heb distressinkt gebruikt, Aged Mahony, Fired Bricke en Vintage Photo. 
Be-inkt de vlieger met Fired Bricke en Aged Mahony en druk dit op de Atc af. Be-inkt de tekst met Aged Mahony en druk dit op de atc af. Spons de hoeken met Vintage Photo. Mat de atc op een donkerrode atc.

Elfjes

Maak de elfjeskaart (middengedeelte) met de Joseph Coat techniek (zie uitleg technieken). Ik heb de kleuren Orchid, Purple, Lavender en Victorian Violet gebruikt van Brilliance. De elfjes en paddestoelen zijn van Home Impressions. Stans de elfjes kaart uit met een CB en Nestabilitie. Stans een scalop vierkant uit lilakarton, iets groter dan het vierkant. Mat die op elkaar. Maak de basiskaart van de Joseph Coat techniek en snij een rand af. Mat dit aan de rechterzijde van een vierkante paarse kaart. Mat hier een satijnenlint overheen. Be-inkt de elf en paddenstoelen met versa mark en druk dit af op de paarse kaart. Mat de Joseph Coat kaart met 3d kit op de kaart.

Simpel maar mooi!!

Maak deze atc volgens de Joseph Coat (zie uitleg technieken).  De kleuren die ik gebruikt hebt zijn van Brilliance, Purple, Orchid, Lavender en Victorian Violet. De vogels zijn van Stamping Sensations. Mat de Atc op een zwart atc.

Vlinders!

Maak de kaart volgens de Joseph Coat techniek (zie uitleg technieken). Ik heb hier de Big & Juicy Soothing Sunset en Distress Black Soot. Stans de vlinders uit met de CB en een Nestabilitie. Stans uit een witte Glossy kaart nogmaals zo'n vorm alleen een maat groter. Ga hier met de brayer en inkt van Big & Juicy overheen. Mat over de Joseph Coat kaart een satijnenlint. Mat de Joseph Coat kaart op de grotere stans. Neem een vierkante rode kaart en snij of knip die in de vorm van de stans. Ongeveer een centimeter groter. Mat alles op elkaar.

Een bloemengroet en een lach ......

Maak deze kaart volgens de Joseph Coat techniek (zie uitleg technieken). Ik heb de kleuren Orchid, Purple, Lavender en Victorian Violet gebruikt. De tulp is van Sparkle N Sprinkle. De tekst is van KiCoStamps. Maak de kaart en snij hem op maat. Mat er een bijpassende kleur satijnenlint omheen en maak er een strikje in. Neem een lilakaart en mat de kaart aan de linkerzijde. Be-inkt de tulp met 2 kleuren van hierboven en druk hem op de kaart af. Spons een restje papier met Orchid. Be-inkt de tekst met Lavender en druk dit af op het gesponsde stukje papier. Bewerk de randjes met Victorian Violet en mat het op de kaart met 3d kit.