dinsdag 27 juni 2017

Gewoon omdat je .....

Deze kaart is hier erg flets dan dat hij is werkelijkheid is. Daar is hij heel fel en helder van kleur. Ik heb hier hele vrolijke kleuren gebruikt. 
Neem een PaintOn kaartje van 10 bij 10 cm. Spons deze met memento of Brilliance geel, heel licht. Het moet net een kleurtje hebben. Leg hier een template (sjabloon) op en spons deze met geel en nog 2 kleuren maar nu fel. Laat het een beetje in elkaar over lopen. Verwijder je template en tattaarata, een gave achtergrond. Be-inkt de tekststempel met Archival Jet Black en druk deze met behulp van een stempellineaal af.
Be-inkt de stempel met Archival Jet Black en druk deze af op een restje karton. Herhaal dit nog 2 maal. Knip de eerste bloem in zijn geheel uit, daarna de bloemen met alleen de dichts bijzijnde bloemblaadjes en daarna alleen het hartje uit. Spons de bloem naar eigen inzicht. Mat je kaartje op zwart papier en snij dit op maar. Mat daarna 2 lintjes erover en mat de bloem met 3d kit op de kaart. Mat de kaart op Bazzill African Daisy karton.