dinsdag 25 december 2012

Zo gaaf!!


Er zijn altijd stempels die niet vaak gebruikt worden of dat mensen niet weten wat ze er mee moeten doen. Zo heb ik een sheet van Stamping Sensations met kaders en neg. stempels waarvan vaak gezegd is weet niet wat ik daar mee aanmoet. Nou hier de eerste kaart. 
De kaart groeide langzaam onder mijn handen. Neem een vierkante witte kaart en neem een leuke template.
Spons je kaart licht met de kleuren die je mooi vindt. Leg die op je papier en ga delen van je template sponsen. Be-inkt het kader met Walnut Stain van Distressinkt en druk hem af op de kaart. 
Be-inkt de bloemenstempel (KiCoStamps) met Versa Mark en embos hem met extra dikke embossingpoeder Goud. Als je de embossingpoeders smelt gelijk er weer Goud erop strooien zodat de afbeelding extra dik wordt. Het licht dan werkelijk op het kader. Wikkel wat goudgaren om de kaart en mat het geheel op een bijpassende kleur groene kaart en snij dit op maat.Neem een donkerbruine kaart, leg de template op je kaart en spons met Encore Gold dit op je kaart. Mat je bewerkte kaart op de donkerbruine kaart. In het echt is hij nog veel mooier.

Merry Christmas and a happy new Year.


De laatste tijd heel weinig tijd gekregen om creaties te maken. Maar daar komt weer langzaam verandering in. Deze kaart vanmorgen nog zitten maken. 
Deze kaart is gemaakt met de Bandanatechniek. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps en volg de workshop Bandanatechniek. 
Ik heb hier 3 hele warme kleuren gebruikt. Aged Mahony, Rusty Hinge en Forest Moss van Distressinkt. Het kerstelfje en tekst zijn van KiCoStamps, Het lichtje is van Third Coast, de sneeuwvlokken onbekend.
Snij het kaartje op maat en wikkel er mooi garen omheen. Mat de kaart op een mooie glanzende kaart. Snij dit op maat. Neem een donkerrode kaart. Be-inkt een sneeuwvlok met Encore Gold en druk deze af totdat u een mooi geheel hebt. Mat de bewerkte kaart op de kaart.
Be-inkt de tekst met Stazon zwart en spons de tekst. Snij of knip het in een leuke vorm en mat het op de witte glanzende kaart. Knip dit ook in een leuke vorm en mat dit met 3d kit op de kaart. Pimp de kaart nog op met leuke parels.