maandag 20 januari 2014

Glitters

Deze atc is in het echt veel mooier. Be-inkt de stempel met Archival inkt en druk deze af. Neem de Dove Blenderpen en kleur de bloem in met Brilliance Chocolate. Trek leuke lijnen met een Quickie Gluepen en bestrooi je atc met glitter. Mat de ATC af op zwart.

Micro Glaze

Micro glaze is een waxcreme om mooie achter-gronden mee te maken. Hier een voorbeeld ervan. Breng wat wax aan op je papier met een kwast, stukje tissue of spons en ga er dan met de techniek Direct to Paper over je papier met 3 kleuren inkt, wild honey, Rusty Hinge en Walnut stain. 
Be-inkt de stempel met Archival inkt. Snij het op maat en mat het op een Donkerbruin karton, snij dit op maat en mat het op een roestbruin karton. Snij met een CB en nestabilitie een rechthoek en mat daar een kant omheen. Mat dit met 3d kit op je kaart. Be-inkt de bloem Archival inkt en druk dit af op een restje wit karton. Knip dit uit en kleur dit in met de Dove Blender pen en de Distressinkt die u op de kaart hebt gebruikt. (op de kaart ziet het er anders uit, maar het zijn echt dezelfde kleuren. In het echt komen de kleuren wel overeen). De bloemen heb ik nog bewerkt met Diamond Glaze en Glitter wit. Heel gaaf. Goed laten drogen en daarna met 3d kit op de kaart matten. Stempels zijn van KiCoStamps.