zaterdag 4 mei 2013

Lente!

Deze kaart vind ik zo mooi van kleur, in het echt is hij nog mooier van kleur. Snij een stuk 200 grams aquarelpapier. Be-inkt de stempels met Versa Mark en druk deze af. Embos de afdrukken met KiCoStamps Detail white. (zie KiCoStamps Youtube schilderen met embossingpoeder). Kleur de afdrukken in met de Dove blender pen en distessinkt. Neem een aantal mooie kleuren.
Spons daarna de kaart met ongeveer dezelfde kleuren vanuit elke hoek, of juist een hele andere kleur.  Spuit de kaart flink nat met water. Hou de kaart een beetje schuin zodat het lekker door elkaar vloeit. 
Droog dit met de heattool en spons de hoeken nogmaals. Spuit het evt. nogmaals als u dat mooi vindt. Doe op een acrylblok wat distressinkt en spuit er water op. Neem met een penseel de distressinkt op en sla met je hand op de penseel zodat je mooie druppels op uw kaart krijgt. Droog dit met de heattool.  Herhaal dit totdat u een mooi geheel heeft.
Mat het geheel op wit karton en snij dit op maat. Wikkel er een mooi garen overheen en mat het op fel blauw papier. Snij dit evt. op maat.

Gefeliciteerd

Het lekkere weer geeft een heerlijk gevoel. Wat waren hier veel mensen aan toe. Een beetje zon, gezelligheid ed. Dit geeft toch op de een of andere manier weer dat je ook andere kleuren gaat gebruiken. Ik heb hiervoor felle kleuren gebruikt Heerlijk met Distressinkt geknoeit. Wat is hij gaaf geworden he??

Wat heb ik gedaan. Snij een stuk 200 grams aquarelpapier. Be-inkt de stempels met Versa Mark en druk deze af. Embos de afdrukken met KiCoStamps Detail white. (zie KiCoStamps Youtube schilderen met embossingpoeder). Kleur de afdrukken in met de Dove blender pen en distessinkt. Neem een aantal mooie kleuren. Het hoeft niet perse te matchen. Waag gewoon de gok om kleuren bij elkaar te nemen die je normaal niet zou nemen.
Spons daarna de kaart met ongeveer dezelfde kleuren vanuit elke hoek. Spuit de kaart flink nat met water. Hou de kaart een beetje schuin zodat het lekker door elkaar vloeit. 
Droog dit met de heattool en spons de hoeken nogmaals. Spuit het evt. nogmaals als u dat mooi vindt. 

Mat de kaart op div. lagen karton. Doe de tekst op dezelfde manier. Snij dit op maat en mat het op de kaart met 3d kit.