woensdag 18 april 2012

Veel steun en sterkte gewenst

Neem een strookje wit karton en spons dit met Brilliance Gallaxy Gold. Doe hier de webtechniek op met Mulberry en Mulberry Star (Combi-embossingpoeders). Mat het geheel op mooi bijpassend karton en snij dit op maat. Mat he tgeheel op een witte kaart. Neem een Geometricstempel en be-inkt deze met Versa Mark. Druk dit af en embos het met Mulberry en Mulberry Star. Gebruik de beide embossingpoeders in één afbeelding. Dit is zo gaaf. Neem een restje wit karton en spons dit met gold. Be-inkt de tekst met Stazon zwart en druk dit af op het bewerkte papier. Snij of knip een mooie vorm. Be-inkt de punten met versa mark en embos de punten. Mat de tekst op de kaart met 3d kit. De stempels zijn van KiCoStamps. 

Vlinders!!

Deze kaarten zijn gebruikt als voorbeeld voor de workshop Webbing met de nieuwe combi embossingpoeders op het stempelevent in Zeist. 
Een ATC hebben we gesponst met regenboogdoos van Brilliance. Doe daarna de webtechniek. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Volg de workshop. Wij hebben hier de nieuwe combi-embossingpoeders gebruikt. Be-inkt de stempels (KiCoStamps) met de regenboogdozen en druk dit af op een correspondentiekaartje. Mat de ATC op de kaart. Neem een restje karton en be-inkt de vlinder (KiCoStamps) met Versa Mark. Druk dit af op een restje wit karton en embos dit met een combi-embossingpoeder. Knip dit uit en spons de vlinder. Mat de vlinder op de kaart met 3d blokjes of 3d kit.

Zo simpel maar mooi!

Deze kaart is gemaakt met de regenboog inkpads van Brilliance. Be-inkt de Stempel (KiCoStamps) met de inktpad en druk deze af. Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. Be-inkt de vogel met Versa Mark en druk dit af. Neem de combi embossingpoeder Cerulean en Cerulean star en gebruik deze poeders samen. Zodat u een mooi geheel krijgt. Verhit dit. Snij de kaart evt. op maat, mat het geheel op een fel blauwe kaart en snij dit iets groter dan de kaart. Mat het geheel op een donker blauw of zwart karton. 

Time is Flying

Deze kaart is snel gemaakt. De achtergrond maakt u met Broken China en Vintage Photo de direct to papertechniek te doen. Zie uitleg technieken youtube filmpjes KiCoStamps. Be-inkt de stempels (KiCoStamps) met Vintage Photo of met Walnut Stain en druk deze af op de kaart. Spons de randen van de kaart met Walnut Stain. Mat het geheel op een fel blauwe kaart.

The best move is to ...........

De achtergrond is gemaakt met de techniek: achtergronden met Encore inkt. Volg de workshop uitleg techniek Youtube KiCostamps. Snij de achtergrond op maat. Be-inkt de stempel (KiCoStamps) met Encore Honeydew en druk dit af op de achtergrond, embos de afdruk met clear embossingpoeder. Mat het op wit en snij dit iets groter dan de achtergrond. Mat er een mooi zwart lint overheen. Neem een blauwgroene kaart. Be-inkt de stempel met Versa mark en druk dit af op de kaart. Mat de bewerkte achtergrond op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart of blauw en druk dit af op een restje wit karton, snij dit op maat. Mat het op een restje zwart karton en snij het iets groter dan de tekst. Mat de tekst op de kaart. Pimp de kaart op met een glimmend lijfje voor de libelle.