maandag 24 januari 2011

Een Dikke Felicitatie voor jou

Doe de Drip Drop Technique of druppeltechniek (zie uitleg technieken) met Brilliance Red Rocket, Red Rocket Gold en Lightning Black. De stempel is van Sparkle N Sprinkle. De tekst is van KiCoStamps. 
Als u de techniek hebt gedaan dan mat u een mooi lint over de lijn. Be-inkt de tekst met Red Rocket Gold en druk dit af op een restje papier. Knip het in een speelse vorm. Mat het op een bewerkt stukje papier Met Lightning Black en knip dit ook in de speelse vorm. Mat het op de kaart met lint ertussen. Mat het geheel op een rode kaart en pimp de kaart op met een aantal parels.

Stralende dagen ......

Be-inkt het hart (Home Impressions) met Brilliance Red Rocket Gold en druk deze op de kaart af. Herhaal dit totdat de kaart een mooi geheel is. Mat er 2 lintjes om. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk deze af op een restje papier. Snij het op maar. Neem nog een restje papier en snij dit iets groter dan de tekst. Doe op dit restje papier de Direct to Paper techniek (zie uitleg technieken) met Red Rocket Gold. Mat de tekst op het bewerkte stukje papier. Mat het geheel op de kaart.