vrijdag 28 december 2012

Ik wil ff zeggen ..........


Deze kaart is gemaakt met de technieken "sponsen" en "embossen". Kijk bij uitleg technieken Youtube KiCoStamps en volg de "uitleg technieken". 
Neem een wit correspondentiekaartje en spons de kaart met distressinkt. Gebruik kleuren die u mooi vindt. Neem de template Daisy Cluster en spons een deel van de template. Be-inkt het kader (Stamping Sensations) met Versa Mark en druk deze op de kaart af. Embos het kader met Tuscany Concord Star (KiCoStamps). Spons een restje wit karton met de kleuren die u voor de kaart hebt gebruikt. Be-inkt de Vlinder (KiCoStamps) met Versa Mark en druk deze af op het bewerkte restje karton. Embos de vlinder met Tuscany Concord Start en knip of snij hem uit. Doe dit nogmaals en knip nu alleen de vleugels uit. Mat de volledige vlinder op de kaart en de vleugels opbollen en met 3d kit op de vlinder matten. Hierdoor krijgt u diepte. 
Mat de kaart op een bijpassende kleur kaart en snij dit op maat. Mat de kaart daarna op een donkere kaart. Snij dit ook evt. op maat. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Brilliance Victorian Violet en druk hem af op de kaart gebruik hiervoor evt. een stempellineaal.