dinsdag 2 juni 2020

Restjes papier


Gisteren had ik een kaartje uitgelegd met achtergrondjes die afval zijn van een groter vel bewerkt papier. Hier nog 2 kaartjes. Hier heb ik met een template rondjes hebt gesponst met distress inkt.

Ik heb een achtergrond stempel licht be-inkt met Archival Potting soil en uit de losse hand (dus zonder acrylblok) afgedrukt. Yes, lekker een niet hele gave afdruk. Zo had ik nog een aantal restjes dus die ook maar gelijk met inkt wat overbleef afgedrukt.

De bloemen heb ik met Archival Potting Soil be-inkt (nu wel goed doen) en deze afgedrukt op de kaartje, dit herhalen. Goed drogen met de heattool.
Nu het kaartje inkleuren met de kleuren die in de achtergrond zitten bv met Aquarelverf/stiften.  Zelf vond ik dat oranje erg mooi staan, anders wordt het saai.

De teksten op een restje karton met bijpassende kleur Archival stempelen. Op maat snijden of knippen en daarna evt. sponzen.

Benodigdheden: stempels Plate 120 bloemen, achtergrondstempel Plate 118, teksten KiCoStamps div. plates, acrylblokken, Archival inkt wat bij je kaart past, restjes karton zowel bewerkt als wit, template, sponsje met Distress inkt.