maandag 19 september 2011

Wat er vroeger was is nu zoveel meer.


Deze kaart is veelzijdig. Erg leuk om te doen. 
Doe de direct to paper techniek (zie uitleg technieken) met Broken China en Vintage Photo (Distressinkt) Draai hem door de CB met de Embossingmal van Tim Holtz. Doe de Direct to paper techniek met Waltnut stain. Dit versterkt de geembosde delen. Doe de techniek met Tyvek (zie uitleg technieken met foto's) Gebruik dezelfde kleuren als hierboven, zo krijgt u een mooi geheel. 
Neem een mooie blauwe kaart en mat de geembosde kaart erop. Neem een donkerbruine kaart en be-inkt de wieltjes en radartjes (Home Impressions) met div. kleuren Encore inkt. Mat de blauwe kaart hierop. Snij het evt. allemaal eerst op maat. Mat de Tyvek met 3d kit op de kaart. Neem een radartje en be-inkt deze met Vintage photo. Druk deze af op het blauwe gedeelte bij de tyvek. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Broken China en druk deze af op een restje wit karton. Embos de tekst met Sparkle White (KiCoStamps). Knip of snij een leuke vorm van de tekst. Doe de direct to papertechniek met Vintage Photo op de tekstlabel. Vergeet de randen niet!! Be-inkt de klok en de wijzers met Broken China en druk deze af op een restje wit papier, Embos het met Embossingpoeder Clear (KiCoStamps) en knip of snij de delen uit. Neem een aantal ijzerwaren en mat deze op de kaart met Tacky Glue. Werk de kaart af met lintjes, klok, wijzers.

Jingle Bell

Deze kaart is gemaakt met de Bandanatechniek (zie uitleg technieken You tube). De kleuren die ik gebruikt heb is Broken China, Barn door, Vintage Photo en Peeled Paint van Distressinkt. Mat de kaart met de Pinguins op een fel rode kaart. Mat er een felblauwe strook op. Stans met de CB en nestabilitie een rondje. be-inkt de tekst met Stazon zwart en druk deze af op het rondje. Spons de randen met Barn Door. Haal er een groen satijnen lintje doorheen. Mat dit met 3d kit op de kaart. De tekst en Pinguin is van KiCoStamps. Pimp de kaart op met mooie parels.

May the New Year ...

Be-inkt de Pinguin (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk deze af. Doe dit hetzelfde met de sneeuwblok. Doe de Bandanatechniek (zie uitleg technieken You tube). Ik heb hier de kleuren Tumbled Glass, Broken China, Weathered Wood en Chipped Sapphire van Distressinkt gebruikt. Snij de kaart op maat en mat het op een blauwe kaart. Snij dit op maat. Mat een mooi satijnen lint om de kaart en mat er een strikje op. Neem een fel blauwe kaart. Be-inkt de sneeuwvlok met Brilliance White en druk deze af op de kaart. Herhaal dit totdat u een mooi geheel krijgt. Mat de Pinguin op de kaart. Be-inkt de tekst en druk dit af op een restje wit karton. Snij of knip het in een speelse vorm en spons het tekstkaartje. Mat het op de kaart met 3d kit. Maak met de CB en een Sissix mal een sneeuwvlok uit dikker karton. Neem de sneeuwvlok en be-inkt het met Versa mark, bestrooi het met Embossingpoeder Sparkle White (KiCoStamps) en verhit dit. Doe dit nogmaals maar dan met Ocean (KiCoStamps). Dit geeft een leuk effect. Mat de sneeuwvlok met 3d kit op de kaart.