maandag 8 augustus 2011

Enjoy the little stuff

 

Masker een rand op een correspondentiekaartje en spons dat met Brilliance olive. Verwijder de masker. Be-inkt de bloemen (KiCostamps) met Brilliance Olie en druk deze af op de kaart. Snij er met CB en nestabilites een mooie stans van. Maak nog een stans iets groter en spons de randen met Olive. Mat de 2 stansen op elkaar. Snij scrappapier op maat en mat dit op een kaart. Pons de hoeken en spons ze met Olive. Mat er een strook bijpassende scrappapier op. Mat de Stansen erop. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart of bruin.

Humor is de zwemgordel .....

Doe de Lyratechniek met de bloemen. Zie uitleg technieken. Deze afdrukken, dit kan meerdere malen achter elkaar. Zodat u meerdere kaarten kunt maken. Be-inkt de tekst Stazon paars en druk dit af. Trek een lijn met een paarse fineliner. 

In kalmte rust kracht

Deze kaart is simpel en heel snel klaar. Be-inkt de stempel met Stazon zwart. Druk deze 2 maal af op een wit correspondentie kaartje. Mat hier een lint overheen. Mat dit geheel op zwart karton. Be-inkt de stempel nogmaals en druk deze af op een wit restje karton. Druk het af en stans het met de CB en nestabilites in een ovaal. Neem een restje zwart karton en stans hiervan een scalop ovaal iets groter dan de afdruk. Mat dit op elkaar. Mat het ovaal met 3d kit op de kaart. Be-inkt de tekst (KiCoStamps) met Stazon zwart en druk dit af op een restje wit karton. Knip of snij het in een speelse vorm. Bewerk de randen en mat de tekst met 3d kit op de kaart.