donderdag 9 januari 2014

Tijd heelt alle wonden.

Is hij niet gaaf van kleur?? Ik vind hem helemaal super!! Volg de workshop "Resisttechniek met Re-inkers of Inktpads". De kleuren zijn Shabby shutters, Salty Ocean en Seedles Preserves waar ik mee gewerkt hebt. 
Snij de kaart op maat. Mat er een organzalint overheen. Mat het op een witte en bijpassende kleur kaart en snij het op maat. Maak een mooie organzastrik en mat deze met 3d kit. Be-inkt de tekst met versa Mark, embos het met Tuscan Concord star en snij het op maat. Mat het op een restje papier wat u net van de kaart hebt gesneden. Snij dit op maat en mat het op een restje wit karton. Snij dit op maat en mat het op de kaart met 3d kit.

Zo mooi van kleur

Een hele simpele kaart maar ik vind hem geweldig van kleur. Ik hou van die warme kleuren. Volg de workshop "Resisttechniek met Re-inkers of inktpads". Ik heb de kleuren (uit mijn hoofd gezegd) Antique linnen, Vintage Photo en Barn Door gebruikt. 
Snij de achtergrond op maat en mat het op wit karton. Daarna op Roodbruin en wit karton. Mat een organza lint om het Roodbruine karton. 
De stempel en EP is van KiCoStamps. Hier heb ik geen Anti static bag gebruikt omdat ik het in dit soort kaarten erg leuk vind die extra spikkels.