maandag 18 maart 2013

Hiep Hiep Hoera

Selda was begonnen aan deze kaart en ik heb hem afgemaakt.  Hij is zo verschrikkelijk mooi van kleur.Ik heb de kleuren Brilliance Sky blue, Purple en lavender gebruikt.
Masker een strook op de kaart en doe de Direct to Paper techniek. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Verwijder het masker en be-inkt de stempel met Stazon Blue, Purple of black en druk dit af. Herhaal dit totdat u een mooi geheel hebt. Kleur de afdrukken in met de Dove blenderpen. Gebruik hierbij bovenstaande kleuren. Be-inkt de tekst met Stazon en druk deze met behulp van de stempellineaal op de kaart. Zie uitleg technieken Youtube KiCoStamps. Doodle/zentangle met een dunne fineliner langs de tekst.De stempels zijn van KiCoStamps.

Enjoy the little stuffDeze kaart is in het echt veeeel mooier van kleur. Jammer is dat toch he!!
De basis kaart is gemaakt met Glimmermist / Dylusions en Gesso. Ik heb hiervoor een grote ronde spons gebruikt. Dit is zo snel gedaan en snel droog. Be-inkt de boom met Stazon zwart en druk deze af op de kaart. Herhaal dit met de bomen totdat u een mooi geheel heeft. Snij van de bovenkant een strookje af. Mat een lint over de bewerkte kaart.  Mat de bewerkte kaart op een zwarte kaart en mat het strookje eronder. Be-inkt de tekst en druk deze af met behulp van de stempellineaal. Maak allemaal strikjes. Bewerk de boompjes met Goosebumps shimmer en laat goed drogen. Mat de strikjes met 3d kit 
Alle stempels zijn van KiCoStamps.